Internetmakelaars vergelijken

Uw makelaar in Zwolle: Makelaarsland

Zoekt u een goede makelaar in Zwolle? U kunt bij Makelaarsland terecht voor een verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Bovendien bespaart u al snel vele duizenden euro's.

Al 10 jaar is NVM makelaar Makelaarsland actief in heel Nederland. Dankzij onze unieke formule kunt u uw woning in en om Zwolle voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. Ook voor de aankoop van uw huis rond Zwolle staan onze NVM aankoopmakelaars graag voor u klaar. Een slimme keuze als u een makelaar zoekt in Zwolle!

Uw verkoopmakelaar in Zwolle

Uw huis, in of rond Zwolle, verkopen samen met Makelaarsland kent vele voordelen:

Prominent op Funda
Bij Makelaarsland krijgt u NVM kwaliteit. Als echte NVM makelaar plaatsen wij uw woning uiteraard prominent op Funda. Iedereen die opzoek is naar een woning rond Zwolle zal uw woning vinden!
Duizenden euro's besparen
U bent zelf actief bij de verkoop, daarom betaalt u duizenden euro's minder dan bij andere makelaars in Zwolle. Bij Makelaarsland betaalt u een vast bedrag van € 1.286 voor de verkoop van uw woning, dat scheelt!
Zelf bezichtigen begeleiden
Uw persoonlijke makelaar neemt u alle verplichtingen, die komen kijken bij de verkoop van uw woning, uit handen. Het leukste deel van het verkopen van uw huis doet u zelf, namelijk het rondleiden door uw woning tijdens de bezichtigingen. Niemand kan meer en enthousiaster vertellen over uw woning dan uzelf. Voor de potentiële kopers is het ideaal dat zij ook buiten werktijden uw woning kunnen bezichtigen.

Makelaarsland heeft al 235 woningen verkocht in Zwolle. Een getal waar we trots op mogen zijn! Wilt u ook de kwaliteit van een NVM Makelaar, prominent op Funda en veel geld besparen? Dan kiest u voor de verkoop van uw woning samen met Makelaarsland.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan
» Probeer het nu gratis uit en ga direct van start met uw woningpresentatie

Over Zwolle

Vele oude en monumentale bouwwerken van Zwolle zijn bewaard gebleven. De historische vereniging zet zich actief in voor behoud en reconstructie van oude gebouwen en stadsgezichten. Zwolle heeft hierdoor een prachtige oude stadskern binnen de grachten. De binnenstad is een beschermd stadsgezicht en heeft een rijk aanbod aan uitgaansgelegenheden, musea, molens, monumenten, bruggen en kerken.

 

 

» Bekijk alle te koop staande huizen in Zwolle

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen