Jouw makelaar in Zwolle: Makelaarsland

Heb je een makelaar nodig voor de verkoop van je woning in Zwolle, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Al 14 jaar is NVM makelaar Makelaarsland actief in heel Nederland. Dankzij onze unieke formule kun je jouw woning in en om Zwolle voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. Ook voor de aankoop van je huis rond Zwolle staan we graag voor je klaar. Een slimme keuze als je een makelaar zoekt in Zwolle!

Jouw verkoopmakelaar in Zwolle

In Zwolle kun je zelf kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Je kunt kiezen tussen Makelaarsland Lokaal en Makelaarsland Online.

Makelaarsland Lokaal
Wil jij graag jouw makelaar dichtbij? Dan helpt Desirée wanneer je kiest voor Makelaarsland Lokaal. Zij is onze Makelaarsland Agent in Zwolle. Zij zorgt ervoor dat jouw verkoop soepel en optimaal verloopt! Zij ontzorgt jou tijdens de verkoop en doet bijvoorbeeld ook de bezichtigingen. Perfect wanneer je zelf weinig tijd hebt, of gewoon graag wilt dat jouw makelaar alles voor je doet! Met Makelaarsland Lokaal betaal je voor de meest complete dienstverlening een vast en laag bedrag. Dat is ongeacht de verkoopprijs of ligging van de woning. Je betaalt minder dan bij de gemiddelde makelaar! Heb je verkoopplannen? Dan kun je een vrijblijvende waardebepaling aanvragen.

Makelaarsland Online
Met Makelaarsland Online bespaar je nog meer op de makelaarskosten. Door zelf te helpen met de verkoop van jouw woning, door bijvoorbeeld de bezichtigingen te doen, neem jij de makelaar werk uithanden. Dat scheelt tijd, en dus geld. Daarom kunnen wij Makelaarsland Online voor een vast en scherp tarief aanbieden! Daarmee bespaar je tot duizenden euro’s op de makelaarskosten in vergelijking met de gemiddelde makelaar. Wil je het vrijblijvend uitproberen?

Makelaarsland: hoge kwaliteit

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor onze prijs/kwaliteit. Bovendien verkopen wij woningen gemiddeld sneller en voor een hogere prijs. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw verkoop of aankoop bij onze makelaars in goede handen is!

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 180 woningen verkocht in Zwolle. Een aantal waar we trots op mogen zijn! Wil jij ook de kwaliteit van een NVM Makelaar, prominent op Funda en veel geld besparen? Dan kies je voor de verkoop van je woning samen met Makelaarsland.

> Lees meer in onze verkoopbrochure
> Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Aankoop makelaar in Zwolle

Ik ben Desirée. Jouw Makerlaarsland Agent in Zwolle. Kun jij hulp gebruiken bij het zoeken of aankopen van je nieuwe droomhuis in Zwolle? Ik kan je helpen! Ik zorg ervoor dat jij weet wat een woning écht waard is, en dat je niets over het hoofd ziet. Ik weet wat je moet bieden en onderhandel namens jou met de verkopend makelaar. Is de deal rond, dan kun jij zorgeloos ondertekenen. Wil je de voordelen van een aankoopmakelaar ontdekken? Vraag een gratis meeloopbezichtiging aan, dan kunnen we rustig kennis maken.

Gratis meeloopbezichtiging aanvragen

Over Zwolle

Vele oude en monumentale bouwwerken van Zwolle zijn bewaard gebleven. De historische vereniging zet zich actief in voor behoud en reconstructie van oude gebouwen en stadsgezichten. Zwolle heeft hierdoor een prachtige oude stadskern binnen de grachten. De binnenstad is een beschermd stadsgezicht en heeft een rijk aanbod aan uitgaansgelegenheden, musea, molens, monumenten, bruggen en kerken.

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.