Jouw makelaar in Zwolle: Makelaarsland

Heb je een makelaar nodig voor de verkoop van je woning in Zwolle, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Zoek je een goede makelaar in Zwolle? Je kunt bij Makelaarsland terecht voor een verkopend makelaar. Bovendien bespaar je al snel vele duizenden euro’s.

Al 14 jaar is NVM makelaar Makelaarsland actief in heel Nederland. Dankzij onze unieke formule kun je jouw woning in en om Zwolle voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. Ook voor de aankoop van je huis rond Zwolle staan onze NVM aankoopmakelaars graag voor je klaar. Een slimme keuze als je een makelaar zoekt in Zwolle!

Je verkoopmakelaar in Zwolle

Jouw huis, in of rond Zwolle, verkopen samen met Makelaarsland kent vele voordelen:

Prominent op funda
Bij Makelaarsland krijg je NVM kwaliteit. Als echte NVM makelaar plaatsen wij je woning uiteraard prominent op funda. Iedereen die opzoek is naar een woning rond Zwolle zal jouw woning vinden!

Duizenden euro’s besparen
Je bent zelf actief bij de verkoop, daarom betaal je duizenden euro’s minder dan bij andere makelaars in Zwolle. Bij Makelaarsland betaal je een vast bedrag van € 1.290 voor de verkoop van je woning, dat scheelt!

Zelf bezichtigen begeleiden
Je persoonlijke makelaar neemt je alle verplichtingen, die komen kijken bij de verkoop van je woning, uit handen. Het leukste deel van het verkopen van je huis doe je zelf, namelijk het rondleiden door je woning tijdens de bezichtigingen. Niemand kan meer en enthousiaster vertellen over de woning dan jijzelf. Voor de potentiële kopers is het ideaal dat zij ook buiten werktijden de woning kunnen bezichtigen.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 180 woningen verkocht in Zwolle. Een getal waar we trots op mogen zijn! Wil jij ook de kwaliteit van een NVM Makelaar, prominent op Funda en veel geld besparen? Dan kies je voor de verkoop van je woning samen met Makelaarsland.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan
» Probeer het nu gratis uit en ga direct van start met jouw woningpresentatie

Over Zwolle

Vele oude en monumentale bouwwerken van Zwolle zijn bewaard gebleven. De historische vereniging zet zich actief in voor behoud en reconstructie van oude gebouwen en stadsgezichten. Zwolle heeft hierdoor een prachtige oude stadskern binnen de grachten. De binnenstad is een beschermd stadsgezicht en heeft een rijk aanbod aan uitgaansgelegenheden, musea, molens, monumenten, bruggen en kerken.

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.