De Makelaarsland App: ideaal bij de verkoop van uw huis

iPhone Makelaarsland app

Nog even en de laatste vaste telefoons zijn verleden tijd. Smartphones en apps zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Openbaar vervoer, zorgverzekeringen, bankieren… Dit alles kan tegenwoordig via onze telefoon of tablet geregeld worden. Zelfs uw droomhuis vinden op uw telefoon is mogelijk, dankzij een huizen app zoals die van funda. Zou het niet makkelijk zijn om, naast een huis zoeken via een app, ook een gratis app voor huizenverkopers te kunnen gebruiken?

Makelaarsland vindt dit ook en daarom hebben wij deze gratis app voor huizenverkopers ontwikkeld. Transparanter en efficiënter dat dit kan niet! Zo bent u altijd de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van uw woning en kunt u snel actie ondernemen.

Gemakkelijk je huis verkopen met de Makelaarsland app

Met de Makelaarsland app heeft u 24 uur per dag scherp hoe het verkoopproces van uw woning vordert. U ontvangt meldingen zodra er ontwikkelingen zijn, waardoor u direct actie kunt ondernemen. Verder kunt u met de app uw woningpresentatie maken en aanpassen op elk moment van de dag, waar u ook bent. Ook extra diensten van funda, zoals de Toppositie of een Promolabel zijn eenvoudig via de app te bestellen. Zo laat u geen verkoopkans onbenut!

De app is speciaal ontwikkeld om het gemak van onze verkopers te vergroten. Zo stelt u eenvoudig pushberichten in en daarna ontvangt u meldingen bij bezichtigingen en biedingen. Via de app maakt u bezichtigingsafspraken, bevestigt u deze aan de belangstellenden, vraagt u vervolgens om een review en reageert u op biedingen op uw woning. Daarnaast kunt u via de app de koopovereenkomst inzien én deze uploaden nadat er getekend is door beide partijen. Ook een verzoek aan of contact met medewerkers van Makelaarsland is met de app zo geregeld.

Makelaarsland app schermen

De gratis app activeren

U downloadt de Makelaarsland app in de Apple Store of de Google Play Store. De app is gekoppeld aan uw persoonlijke MijnMakelaarsland-account dat u heeft aangemaakt als verkoper van Makelaarsland. Om deze eerste versie te kunnen gebruiken, logt u eenmalig in met uw accountgegevens. De app wordt actief nadat de woning op funda gepubliceerd is. Aan de app wordt continu gewerkt om nieuwe features toe te voegen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Download de app snel!


Gratis informatiegesprek

Maak kennis met Makelaarsland. Bel ons op 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Gesprek aanvragen

Vrijblijvend uitproberen

Maak gratis een proef woningpresentatie en neem een kijkje achter de schermen bij Makelaarsland.

Meld u gratis aan