Uw huis verkopen met de Makelaarsland app

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, 24/7 op de hoogte bent. Probeer de app óók vrijblijvend uit op iOS of Android als u nog geen verkoopopdracht hebt gegeven.


Google play Store

App Store

Gebeurt er iets belangrijks? U hoort het als eerst

Vanaf het moment dat uw huis in verkoop gaat tot het moment dat de vlag uit kan na het bezoek aan de notaris, houden wij u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Als potentiële kopers uw woning willen bezichtigen, krijgt u hier een bericht van. Als mensen een bod willen doen, krijgt u hier een bericht van. Als de makelaar ander nieuws voor u heeft, krijgt u hier bericht van. Ook na het bereiken van een akkoord, houden wij u nog continu op de hoogte over de te volgen stappen. Zelfs de koopovereenkomst kunt u inzien én digitaal ondertekenen met de app.

De Makelaarsland app zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop.

Alle documenten altijd binnen handbereik

Met de Makelaarsland app heeft u altijd en overal alle documenten bij de hand. Zo kunt u makkelijk en snel antwoord geven op vragen van potentiële kopers. Makelaarsland zorgt ervoor dat juridische documentatie zoals de kadastrale kaart, eigendomsbewijs, splitsingsakte en dergelijke worden toegevoegd. U kunt zelf ook documenten toevoegen. Denk hier bijvoorbeeld aan een bouwtechnisch rapport, energielabel en technische gegevens. Daarnaast kunt u via de app de koopovereenkomst inzien én digitaal ondertekenen.

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Zodra u bent ingelogd komt u op het startscherm. Hier ziet u direct alle belangrijke gegevens zoals het aantal biedingen en bezichtigingen. Heeft u een vraag of opmerking dan verstuurt u deze eenvoudig naar ons team via het contactformulier. Ook kunt u alvast een zoekopdracht aanmaken om uw droomhuis te vinden. We werken continu aan verbeteringen en aanvullingen binnen de app. Want u op de allerbeste manier van dienst zijn, is iets waar we altijd mee bezig zijn.

Zelf uw woningpresentatie maken en aanpassen

Bij Makelaarsland mag u zelf foto's maken en teksten schrijven. Uiteraard helpen we u graag als u er niet uit komt. Bijvoorbeeld met een professionele fotograaf die uw huis perfect vastlegt op de gevoelige plaat, hij of zij zorgt er ook voor dat uw foto's worden toegevoegd aan uw woningpresentatie. Lekker makkelijk toch!

De omschrijving van uw woning kunt u ook eenvoudig invoeren en aanpassen. Uiteraard is uw persoonlijke makelaar er voor u om te helpen.

Ook uw droomhuis vinden kan met de Makelaarsland app

Niet alleen voor Makelaarsland-verkopers is de app ideaal. Ook woningzoekers kunnen hun geluk niet op. Zodra u de app heeft gedownload, kunt u via de knop ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. U kunt precies aangeven wat u zoekt in een huis en in de omgeving waar deze staat. U ontvangt het aanbod van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars. Dit betekent dat u het complete funda-aanbod én woningen die in stille verkoop staan wordt aangeboden.

Hoe werkt de app voor woningzoekers?

Benieuwd wat u met de Makelaarsland app kunt doen? Download de app nu!


Google play Store

App Store

Veel gestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.