Je huis verkopen met de Makelaarsland app

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat je, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent. Probeer de app óók vrijblijvend uit op iOS of Android als je nog geen verkoopopdracht hebt gegeven.


Google play Store

App Store

Gebeurt er iets belangrijks? Jij hoort het als eerst

Vanaf het moment dat je huis in verkoop gaat tot het moment dat de vlag uit kan na het bezoek aan de notaris, houden wij je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Als potentiële kopers jouw woning willen bezichtigen, krijg je hier een bericht van. Als mensen een bod willen doen, krijg je hier een bericht van. Als de makelaar ander nieuws voor je heeft, krijg je hier bericht van. Ook na het bereiken van een akkoord, houden wij je nog continu op de hoogte over de te volgen stappen. Zelfs de koopovereenkomst kun je inzien én digitaal ondertekenen met de app.

De Makelaarsland app zorgt ervoor dat je, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop.

Alle documenten altijd binnen handbereik

Met de Makelaarsland app heb je altijd en overal alle documenten bij de hand. Zo kun je makkelijk en snel antwoord geven op vragen van potentiële kopers. Makelaarsland zorgt ervoor dat juridische documentatie zoals de kadastrale kaart, eigendomsbewijs, splitsingsakte en dergelijke worden toegevoegd. Je kunt zelf ook documenten toevoegen. Denk hier bijvoorbeeld aan een bouwtechnisch rapport, energielabel en technische gegevens. Daarnaast kun je via de app de koopovereenkomst inzien én digitaal ondertekenen.

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Zodra je bent ingelogd kom je op het startscherm. Hier zie je direct alle belangrijke gegevens zoals het aantal biedingen en bezichtigingen. Heb je een vraag of opmerking dan verstuur je deze eenvoudig naar ons team via het contactformulier. Ook kun je alvast een zoekopdracht aanmaken om jouw droomhuis te vinden. We werken continu aan verbeteringen en aanvullingen binnen de app. Want jou op de allerbeste manier van dienst zijn, is iets waar we altijd mee bezig zijn.

Ook jouw droomhuis vinden kan met de Makelaarsland app

Niet alleen voor Makelaarsland-verkopers is de app ideaal. Ook woningzoekers kunnen hun geluk niet op. Zodra je de app hebt gedownload, kun je via de knop ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. Je kunt precies aangeven wat je zoekt in een huis en in de omgeving waar deze staat. Je ontvangt het aanbod van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars. Dit betekent dat jou het complete funda-aanbod én woningen die in stille verkoop staan wordt aangeboden.

Hoe werkt de app voor woningzoekers?

Benieuwd wat jij met de Makelaarsland app kunt doen? Download de app nu!


Google play Store

App Store

Veel gestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

Binnen 1 minuut de waarde van jouw woning weten?

Waarde berekenen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.