Altijd en overal op de hoogte met de Makelaarsland app

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop van jouw huis.

Gebeurt er iets belangrijks? Jij hoort het als eerst

Vanaf het moment dat je huis in verkoop gaat tot de vlag uit kan, houden wij je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Als potentiële kopers je woning willen bezichtigen, krijg je hier een bericht van. Als mensen een bod willen doen, krijg je hier een bericht van. Als de makelaar ander nieuws voor je heeft, krijg je hier bericht van. Ook na het bereiken van een akkoord, houden wij je nog continu op de hoogte over de te volgen stappen. Ligt de koopovereenkomst klaar om getekend te worden? Krijg je hier bericht van.

De Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop.

Alle documenten altijd binnen handbereik

Met de Makelaarsland app heb je altijd en overal alle documenten bij de hand. Zo kun je makkelijk en snel antwoord geven op vragen van potentiële kopers. Makelaarsland zorgt ervoor dat juridische documentatie zoals de kadastrale kaart, eigendomsbewijs, splitsingsakte en dergelijke worden toegevoegd. Je kunt zelf ook documenten toevoegen. Denk hier bijvoorbeeld aan een bouwtechnisch rapport, energielabel en technische gegevens. Daarnaast kun je via de app de koopovereenkomst inzien én deze uploaden nadat er getekend is door beide partijen.

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Zodra je bent ingelogd kom je op het startscherm. Hier zie je direct alle belangrijke gegevens zoals het aantal biedingen en bezichtigingen. Heb je een vraag of opmerking dan verstuur je deze eenvoudig naar ons team via het contact formulier. We werken continu aan verbeteringen en aanvullingen binnen de app. Want jullie op de allerbeste manier van dienst zijn, is iets waar we altijd mee bezig zijn.

Zelf je woningpresentatie maken en aanpassen

Bij Makelaarsland mag je zelf je foto's maken en teksten schrijven. Uiteraard helpen we je graag als je er niet uit komt. Bijvoorbeeld met een professionele fotograaf die je huis perfect vastlegt op de gevoelige plaat, hij of zij zorgt er ook voor dat je foto's worden toegevoegd aan je woningpresentatie. Lekker makkelijk toch!

De omschrijving van je woning maak kun je ook eenvoudig invoeren en aanpassen. Uiteraard is je persoonlijke makelaar er voor je om te helpen.

De Makelaarsland app gebruiken

De app is beschikbaar voor Android en Apple toestellen. Via de Google play Store of App Store kun je deze downloaden en installeren. Vervolgens kun je inloggen als je al klant bent.


Google play Store

App Store