Huis verkopen? Ook dat kan met onze app

We zijn allemaal lekker druk tegenwoordig. En ook als je je huis verkoopt, zit je niet thuis te wachten tot er iemand een bezichtigingsaanvraag of een bieding doet. Logisch.

Huis verkopen? Ook dat kan met onze app

Met de Makelaarsland app houden we je 24/7 op de hoogte. Waar je ook bent. En het mooie is; je kunt de app vrijblijvend proberen. Ook als je nog geen verkoopopdracht hebt gegeven. Hoe handig is dat!

Google play Store  App Store 

Als eerste op de hoogte!

Met de app ben je altijd van alles op de hoogte. Vanaf het moment dat je huis in de verkoop gaat tot dat het is verkocht. Je krijgt een bericht wanneer potentiële kopers jouw woning willen bezichtigen, wanneer iemand een bod doet of als er ander nieuws voor je is. Ook na het bereiken van een akkoord blijven we je informeren over de stappen die volgen. Zelfs de koopovereenkomst kun je met de app inzien én digitaal ondertekenen. Dat is nog eens smart.

Altijd alle info in je zak

Met de Makelaarsland app heb je al jouw documenten bij de hand. Altijd en overal. Zo heb je de antwoorden op vragen van potentiële kopers paraat. Lekker makkelijk, toch? Wij zetten juridische documenten zoals de kadastrale kaart, het eigendomsbewijs en de splitsingsakte netjes voor je klaar. En je kunt zelf ook van alles toevoegen. Een bouwtechnisch rapport, energielabel of technische gegevens, bijvoorbeeld. En je kunt via de app de koopovereenkomst inzien én digitaal ondertekenen.

Lekker overzichtelijk. Dat is makkelijk!

Zodra je bent ingelogd, zie je op het startscherm alle belangrijke gegevens zoals het aantal biedingen en bezichtigingen. En heb je een vraag of opmerking, dan verstuur je die in een flits naar ons team via het contactformulier. Ook kun je alvast een zoekopdracht aanmaken om jouw droomhuis te vinden. Een lekker complete app dus. En toch is-ie nooit af. Jou op de allerbeste manier helpen je huis te verkopen, is iets waar we altijd mee bezig blijven.

Ook je droomhuis vind je met de Makelaarsland app

Ook je droomhuis vind je met de Makelaarsland app

Niet alleen als je wilt verkopen, maar ook voor woningzoekers is de app een handig hulpmiddel. Zodra je ‘m hebt gedownload, kun je via de knop ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. Je kunt precies aangeven wat je zoekt en ontvangt het nieuwste aanbod van alle NVM-, VBO- en VastgoedPro makelaars. Dat is het complete funda-aanbod plus de huizen die in stille verkoop staan.

Benieuwd wat jij met de Makelaarsland app kunt doen? Download ‘m nu!

Google play Store App Store

Veel gestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.