Makelaarsland ervaringen

Makelaarsland ervaringen

Makelaarsbeoordelingen worden steeds belangrijker in het oriëntatie- en selectieproces voor het kiezen van een makelaar. Behalve voor huizenzoekers zijn beoordelingen ook voor makelaars een belangrijke bron van informatie. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en kunnen door de beoordelingen die onze klanten geven onze dienstverlening nog beter maken.

Wat maakt uw keuze voor een makelaar nu gemakkelijker dan een ervaring lezen van reviews en ervaringen met Makelaarsland, geschreven door mensen die hun huis via ons verkocht hebben? U vindt er honderden op beoordelingensites WieisdeBesteMakelaar en op de grootste huizensite van Nederland, Funda.

Makelaarsland ervaringen op Funda

Via de makelaarsbeoordelingen op Funda nodigen wij alle klanten uit om onze dienstverlening als verkoopmakelaar te beoordelen, nadat wij hun huis verkocht hebben. Zo kunt u onder andere lezen hoe klanten Makelaarsland beoordelen op marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs/kwaliteitsverhouding. Ook vindt u uitgebreide ervaringen van klanten die hun huis verkocht hebben met Makelaarsland. Lees de Makelaarsland ervaringen op Funda hier.

Makelaarsland ervaringen op WieisdeBesteMakelaar

Op WieisdeBesteMakelaar kunnen klanten hun makelaar beoordelen. Op basis van de categorieën enthousiasme, snelheid van reageren, nakomen van afspraken, creativiteit en marktkennis wordt Makelaarsland beoordeeld door verkopers die hun huis verkocht hebben. Lees de ervaringen met Makelaarsland op WieIsDeBesteMakelaar hier.

Makelaarsland ervaringen op Feedback Company

Ook op beoordelingensite Feedback Company kunnen klanten van Makelaarsland een beoordeling achterlaten. Met maximaal 5 sterren kan de klant aangeven hoe hij zijn makelaar beoordeelt voordat het huis verkocht is. Daarnaast kan de klant een reactie geven met toelichting op het aantal gegeven sterren. Lees de Makelaarsland ervaringen op Feedback Company hier.

Wilt u Makelaarsland ook zelf ervaren?

» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen