Nodig een vriend uit en kies je cadeau!

Heb je je huis met ons verkocht, of ken je iemand die dit onlangs deed en wil je zelf ook verkopen? Dan krijgen jullie allebei minstens €50 cadeau van ons, lees dus zeker verder!

 

Zo werkt het als jij je huis met Makelaarsland hebt verkocht

Ken jij mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuis en hun huidige huis willen verkopen? Dan hebben we iets leuks voor jou én de potentiële verkoper! Was je tevreden over onze samenwerking? We zouden het dan fantastisch vinden als je dit deelt in jouw omgeving. Als bedankje krijg je een cadeaubon ter waarde van €50 als je iemand bij ons aandraagt. En om het extra leuk te maken geven we ook een Facebook promotiecampagne weg aan degene die jij aandraagt, win-win dus!

Hoe werkt het?
Laat jouw vrienden, familieleden of buren zich aanmelden bij Makelaarsland en telefonisch jouw naam en het verkochte adres aan ons doorgeven. Wij nemen dan contact met je op om de aanmelders met jou te checken, en om jou de waardebon van jouw keuze te kunnen geven. Draag je meerdere verkopers aan? Dan ontvang jij per huizenverkoper een nieuwe cadeaubon!

Meer weten? Stel al jouw vragen aan onze adviseurs

Bel mij terug

 

Zo werkt het als jij je huis wilt verkopen

Ken jij iemand die zijn huis met Makelaarsland verkocht en wil je zelf ook verkopen? Dan hebben we iets leuks voor jou én onze voormalig verkoper! Als jouw kennis, familie of vriend jou aandraagt, krijgt hij of zij een bedankje in de vorm van een cadeaubon. En om het extra leuk te maken geven we jou een Facebook promotiecampagne cadeau ter waarde van €65 op het moment dat jouw huis te koop staat.

Bekijk de mogelijkheden en kosten

Hoe werkt het?
Meld je aan bij Makelaarsland en geef in het bevestigingsgesprek de naam en het door jouw ‘vriend’ verkochte adres aan ons door. Wij nemen dan contact met hem of haar op om de opdracht te checken, en om de waardebon te kunnen geven. Wij zorgen er bij de aanmelding van jouw huis op funda voor dat er een promotiecampagne ter waarde van €65 op Facebook wordt gestart.

Wil jij een gratis promotiecampagne ter waarde van €65 op Facebook bij de verkoop van jouw huis, én een waardebon voor jouw vriend of kennis die met Makelaarsland heeft verkocht?

Ja, meld mij aan

Ik wil eerst meer weten

 

Veelgestelde vragen

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Kan Makelaarsland ook de bezichtigingen verzorgen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.