Nodig een vriend uit en kies je cadeau!

Heb je je huis met ons verkocht, of ken je iemand die dit onlangs deed en wil je zelf ook verkopen? Dan krijgen jullie allebei een tof cadeau van ons, lees dus zeker verder!

 

Zo werkt het als jij je huis met Makelaarsland hebt verkocht of verkoopt

Ken jij mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuis en hun huidige huis willen verkopen? Dan hebben we iets leuks voor jou én de potentiële verkoper! Was je tevreden over onze samenwerking? We zouden het dan fantastisch vinden als je dit deelt in jouw omgeving. Als bedankje krijg je een cadeaubon ter waarde van €50 als je iemand bij ons aandraagt. En om het extra leuk te maken geven we ook een Facebook-promotiecampagne weg aan degene die jij aandraagt, win-win dus!

Hoe draag ik iemand aan?
Laat jouw vrienden, familieleden of buren zich aanmelden bij Makelaarsland en telefonisch jouw naam en het verkochte adres aan ons doorgeven. Wij checken de gegevens en nemen contact met je op om de waardebon van jouw keuze te kunnen versturen. Draag je meerdere verkopers aan? Dan ontvang jij per huizenverkoper een nieuwe cadeaubon! Alle actievoorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Meer weten? Stel al jouw vragen aan onze adviseurs

Bel mij terug

Zo werkt het als jij je huis zélf wilt verkopen

Ken jij iemand die zijn huis met Makelaarsland verkocht en wil je zelf ook verkopen? Dan hebben we iets leuks voor jou én onze voormalig verkoper! Als jouw kennis, familie of vriend jou aandraagt, krijgt hij of zij een bedankje in de vorm van een cadeaubon. En om het extra leuk te maken geven we jou een Facebook promotiecampagne cadeau ter waarde van €65 op het moment dat jouw huis te koop staat.

Bekijk de mogelijkheden en kosten

Hoe kan ik me aanmelden bij Makelaarsland?
Meld je aan bij Makelaarsland en geef in het bevestigingsgesprek de naam en het door jouw ‘vriend’ verkochte adres aan ons door. Wij checken de gegevens en nemen contact op met jouw aandrager om de waardebon te kunnen versturen. Wij zorgen er bij de aanmelding van jouw huis op funda voor, dat er een promotiecampagne ter waarde van €65 op Facebook wordt gestart. Alle actievoorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Wil jij een gratis promotiecampagne ter waarde van €65 op Facebook bij de verkoop van jouw huis, én een waardebon voor jouw vriend of kennis die met Makelaarsland heeft verkocht?

Ja, meld mij aan

Ik wil eerst meer weten

 

Alle actievoorwaarden op een rij:

-Je kunt alleen een nieuwe klant aandragen als je daadwerkelijk de verkoopopdracht bij Makelaarsland hebt getekend. Dit kan dus zonder dat jouw huis al is gekocht of verkocht.

-De bon en de Facebookcampagne worden pas uitgereikt als de woning van de nieuwe klant in verkoop gaat.

-De aandrager ontvangt een e-mail met de vraag welke bonkeuze hij/zij wil maken.

-De aandrager kan meerdere keren een nieuwe klant aandragen. Per aanmelding ontvangt hij/zij 1 cadeaubon naar keuze.

-De aangedragen persoon kan slechts 1 keer worden aangedragen en ontvangt 1 keer een Facebookcampagne ter waarde van €65.

-De cadeaubon en de Facebookcampagne zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere waardecompensatie.

-Gegevens van alle deelnemers worden conform de AVG richtlijn bewaard.

-Makelaarsland heeft te allen tijde het recht om de actie te stoppen of te wijzigen.

-Klanten die aantoonbaar misbruik maken van de actie, kunnen worden uitgesloten. Tevens kan de eventueel onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden.

-Vragen over de actie? Info@makelaarsland.nl of 088 200 2000.

 

Veelgestelde vragen

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Kan Makelaarsland ook de bezichtigingen verzorgen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.