NVM Open Huizen Dag: doe mee!

De NVM Open Huizen Dag wordt twee keer per jaar door Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) georganiseerd.

NVM Open Huizen Dag: doe mee!

De open huizen dag vindt vanwege Covid19 niet plaats. Lees meer.

—————————–

De NVM Open Huizen Dag is voor woningverkopers en woningzoekers een belangrijke dag waarop woningen massaal vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

Bezoekers NVM Open Huizen Dag

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen Dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Jouw woning en de Open Huizen Dag

Wil jij meedoen aan de Open Huizen Dag? Dan is Makelaarsland dé partner voor jou. Tijdens de Open Huizen Dag van Makelaarsland en NVM kun je tussen 11.00 uur en 15.00 uur jouw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is altijd gratis als je jouw huis bij Makelaarsland te koop zet.

Meld jouw woning aan

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Open Huizen Dag NVM: wat kun je verwachten?

De voorbereiding 
Een open huis organiseren kan heel eenvoudig zijn: een vermelding bij jouw woningpresentatie en een poster achter je keukenraam. En dan hopen dat er mensen komen kijken. De landelijke Open Huizen Dag zorgt voor veel extra aanloop, maar het kan zeker geen kwaad om je woning ook online extra aandacht te geven. Mensen die huizen bekijken stippelen vaak een open huizen route uit via funda en zo vergroot je de kans dat zij ook jouw woning bezichtigen!

Omdat er ontzettend veel huizen te koop staan, is het soms lastig voor verkopers om er op funda bovenuit te steken. Daarom is een extra dienst presentatiepakket een goede manier om jouw woning te laten opvallen tussen alle huizen die te koop staan en meedoen met een open huis. Niet alleen jouw positie op funda is belangrijk, het gaat uiteindelijk allemaal om jouw huis. Hoe staat de tuin erbij? Staan er veel overbodige spullen in huis? Zijn de ramen gelapt? Noem het maar op. Als je huis spik en span is, verkoopt het zichzelf!

Verkoper aan het woord

Woningverkoper Annemarie Barbier schreef over haar ervaringen met Makelaarsland. Zij deed ook mee met de landelijke Open Huizen Dag en verkocht haar woning succesvol:

“Laat ik bij het begin beginnen. We besluiten aan het eind van de zomer dat we gaan meedoen aan de Open Huizen Dag. De voorafgaande weken gebruiken we om ons huis nog wat te verfraaien…”

Lees het hele blog

Tips voor de rondleiding

Tijdens de Open Huizen Dag komt uiteraard het moment dat de woningzoekers aanbellen. Hoe leid je de bezoekers rond en wat doe je na afloop van de bezichtiging?

Ben je nieuwsgierig naar meer manieren om alles uit het Open Huis te halen? Bekijk hier al onze tips: Tips NVM Open Huizen Dag.

Profiteer van de Open Huizen Dag

Een groot aantal huizenbezitters dat hun huis wil verkopen via Makelaarsland stelt hun woning open voor bezichtiging tijdens de NVM Open Huizen Dag. Dit geldt voor woningbezitters door heel Nederland, en voor huizen van elke prijscategorie. Door meerdere huizen op dezelfde dag te bezoeken bespaart de potentiële koper tijd, en kunnen huizen gemakkelijker vergeleken worden. Voor jou heeft het als voordeel dat er veel geïnteresseerden langskomen, wat de kans dat je huis verkocht wordt natuurlijk vergroot. Als je de verkoop van jouw woning door Makelaarsland laat behandelen, kun je ook profiteren van de Open Huizen Dag!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een bod uitbrengen?

Wat zijn de promotiemogelijkheden op funda?

Hebben jullie contact met kandidaten na de bezichtiging?

Alle veelgestelde vragen

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.