Wie verzorgt de onderhandelingen bij Makelaarsland?

Indien een geïnteresseerde enthousiast is over jouw huis, kan er een bod uitgebracht worden. Tijdens het biedingsproces kun je rekenen op de expertise van jouw makelaar bij Makelaarsland.

Verkoopstrategie
Jouw makelaar handelt vanuit de kennis van het opnamerapport van de woning. Je makelaar kent de getaxeerde waarde en kenmerken van de woning. Deze kennis, samen met jouw persoonlijke wensen en situatie, resulteert in advies over de te volgen biedingsstrategie. De makelaars van Makelaarsland verkopen honderden woningen per jaar en zijn dé specialist in onderhandelen.

Onderhandelingen bij Makelaarsland
Geïnteresseerden brengen een bod uit bij Makelaarsland. Dit kan telefonisch of via de button ‘Doe een bod’ bij jouw woningpresentatie op de site van Makelaarsland. Je makelaar neemt het bod in behandeling.

Jouw eigen makelaar
Je makelaar belt met de bieder om het voorstel door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Vervolgens zal hij tijdens een persoonlijk telefoongesprek het uitgebrachte voorstel met je bespreken en je adviseren over de te volgen strategie. Het advies heeft niet alleen betrekking op de prijs, maar ook op voorbehouden, datum van overdracht en eventuele overige voorwaarden. Je vindt op MijnMakelaarsland een bevestiging van het bod. Dit proces herhaalt zich bij elke bieding.

Reactie op bieding
In overleg met jouw makelaar kun je een bod accepteren, een tegenvoorstel uitbrengen of het bod afwijzen. Indien je een tegenvoorstel doet, heeft dit ook weer betrekking op de prijs, eventueel voorbehouden en de datum van oplevering. Jouw makelaar zal de onderhandelingen met de bieder vervolgen om het beste resultaat voor jou te bereiken.
Lees hier meer over het team van Makelaarsland.

Veel gestelde vragen over onderhandelingen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.