Mijn presentatie op funda wijzigen. Moet ik hiervoor betalen?

Of u wel of niet moet betalen bij een presentatiewijziging op funda, is afhankelijk van uw makelaar. Bij de meeste makelaars is het gratis om een wijziging door te voeren.

Presentatie funda wijzigen bij Makelaarsland

U kunt wijzigingen aan uw woningpresentatie bij Makelaarsland te allen tijde zelf aanpassen via MijnMakelaarsland. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Wijzigingen die u doorvoert in de vraagprijs, foto’s of tekst worden door Makelaarsland altijd eerst beoordeeld. Als deze goed bevonden zijn, zijn deze binnen enkele dagen zichtbaar op Makelaarsland en funda.

Hoe vaak kunt u uw woningpresentatie wijzigen?
Wij adviseren u om uw woningpresentatie één keer per drie maanden te wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld door een nieuwe hoofdfoto te plaatsen die meer past bij het seizoen of door een vraagprijsaanpassing door te voeren. Pas op dat u uw presentatie niet te vaak wijzigt, dit komt de verkoop niet ten goede. Wij adviseren u uw woningpresentatie in ieder geval de eerste weken dat uw woning gepubliceerd staat niet te wijzigen. Uw presentatie moet direct perfect gepubliceerd worden, omdat uw woning de eerste weken dat deze in verkoop staat de meeste aandacht krijgt.

Wilt u advies over het wijzigen van uw woningpresentatie, of heeft u een andere vraag? Twijfel dan niet en vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Funda presentaties

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Wat u nog meer wilt weten over het funda Presentatie Pakket

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.