Mijn presentatie op funda wijzigen. Moet ik hiervoor betalen?

Of je wel of niet moet betalen bij een presentatiewijziging op funda, is afhankelijk van je makelaar. Bij de meeste makelaars is het gratis om een wijziging door te voeren.

Mijn presentatie op funda wijzigen. Moet ik hiervoor betalen?

Presentatie funda wijzigen bij Makelaarsland

Je kunt wijzigingen aan je woningpresentatie bij Makelaarsland te allen tijde zelf aanpassen via MijnMakelaarsland. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Wijzigingen die je doorvoert in de vraagprijs, foto’s of tekst worden door Makelaarsland altijd eerst beoordeeld. Als deze goed bevonden zijn, zijn deze binnen enkele dagen zichtbaar op Makelaarsland en funda.

Hoe vaak kun je jouw woningpresentatie wijzigen?
Wij adviseren je om je woningpresentatie één keer per drie maanden te wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld door een nieuwe hoofdfoto te plaatsen die meer past bij het seizoen of door een vraagprijsaanpassing door te voeren. Pas op dat je de presentatie niet te vaak wijzigt, dit komt de verkoop niet ten goede. Wij adviseren je om je woningpresentatie in ieder geval de eerste weken dat je woning gepubliceerd staat niet te wijzigen. Je presentatie moet direct perfect gepubliceerd worden, omdat je woning de eerste weken dat deze in verkoop staat de meeste aandacht krijgt.

Wil je advies over het wijzigen van je woningpresentatie, of heb je een andere vraag? Twijfel dan niet en vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over Funda presentaties

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.