Makelaarsland woningreview: Nieuw en uniek in Nederland

Na een bezichtiging bent u razend benieuwd wat de potentiële koper van uw woning vindt. Wil de belangstellende een tweede bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of is er geen interesse en waarom dan niet? Met de Makelaarsland woningreview komt u daar nu achter. Benieuwd wat de woningreview inhoudt?

Woningreview

Direct om een reactie vragen na de bezichtiging geeft een onzuiver en globaal beeld. Tijdens een bezichtiging geeft de belangstellende weinig prijs over wat hij écht van de woning vindt. Na de bezichtiging is het moeilijk om aan u of aan uw makelaar een reactie te geven. De Makelaarsland woningreview biedt dé ideale oplossing!

De woningreview is een korte, digitale enquête die u uitstuurt naar de belangstellende na een bezichtiging. Met de woningreview krijgt u betrouwbare feedback over uw woning:

  • Wat vindt de belangstellende positief/negatief aan uw woning?
  • Wat vindt de belangstellende van uw vraagprijs?
  • Is de belangstellende oriënterend of zijn er concrete aankoopplannen?

De woningreview geeft meer grip op potentiële kopers en beter inzicht in uw verkoopkansen. Geven mensen aan dat de woning aan hun wensen voldoet, doe dan extra uw best voor deze mensen. Wie weet zit de uiteindelijke koper er wel tussen.

Verkoop uw huis met de Makelaarsland app!

Als u uw huis verkoopt wilt u natuurlijk constant op de hoogte blijven rondom de verkoop van uw huis. Met de Makelaarsland app is dat nu mogelijk. De app geeft u 24/7 updates over de verkoop, zoals bezichtigingsaanvragen, biedingen en vele andere zaken.

Lees hier meer over de Makelaarsland app

Benieuwd wat u nog meer met de app kunt doen? Download de app dan nu!


Google play Store

App Store

Maximaliseer uw verkoopkansen

Uit de woningreview komt duidelijk naar voren of uw woning aan de wensen van de belangstellende voldoet. De specifieke uitkomst toont aan wat uw verkoopkansen zijn en waar winst te behalen valt. Geen makelaar geeft méér inzicht hoe uw woning in de markt ligt en wat de wensen en verwachtingen van potentiële kopers zijn. Als u uw woning met Makelaarsland verkoopt, kunt u gratis gebruik maken van onze unieke woningreview.

Bevestig de afspraak met de geïnteresseerde in MijnMakelaarsland en stuur na afloop van de bezichtiging de woningreview uit.

Wilt u meer weten over de Makelaarsland woningreview, of heeft u een andere vraag? Twijfel dan niet en vraag direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over de woningreview

Wat is een woningreview?

Wat moet ik doen na de bezichtiging van een huis?

Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.