Makelaarsland Woningreview

Na een bezichtiging ben je razend benieuwd wat de potentiële koper van je woning vindt. Wil de belangstellende een tweede bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of is er geen interesse en waarom dan niet? Met de Makelaarsland woningreview kom je daar nu achter. Benieuwd wat de woningreview inhoudt?

Woningreview

Direct om een reactie vragen na de bezichtiging geeft een onzuiver en globaal beeld. Tijdens een bezichtiging geeft de belangstellende weinig prijs over wat hij écht van de woning vindt. Na de bezichtiging is het moeilijk om aan jou of aan je makelaar een reactie te geven. De Makelaarsland woningreview biedt dé ideale oplossing!

De woningreview is een korte, digitale enquête die je uitstuurt naar de belangstellende na een bezichtiging. Met de woningreview krijg je betrouwbare feedback over je woning:

  • Wat vindt de belangstellende positief/negatief aan je woning?
  • Wat vindt de belangstellende van je vraagprijs?
  • Is de belangstellende oriënterend of zijn er concrete aankoopplannen?

De woningreview geeft meer grip op potentiële kopers en beter inzicht in je verkoopkansen. Geven mensen aan dat de woning aan hun wensen voldoet, doe dan extra je best voor deze mensen. Wie weet zit de uiteindelijke koper er wel tussen.

Verkoop je huis met de Makelaarsland app!

Verkoop je huis met de Makelaarsland app!

Als je je huis verkoopt wil je natuurlijk constant op de hoogte blijven rondom de verkoop van je huis. Met de Makelaarsland app is dat nu mogelijk. De app geeft je 24/7 updates over de verkoop, zoals bezichtigingsaanvragen, biedingen en vele andere zaken.

Lees hier meer over de Makelaarsland app

Benieuwd wat je nog meer met de app kunt doen? Download de app dan nu!


Google play Store

App Store

Maximaliseer je verkoopkansen

Uit de woningreview komt duidelijk naar voren of je woning aan de wensen van de belangstellende voldoet. De specifieke uitkomst toont aan wat je verkoopkansen zijn en waar winst te behalen valt. Geen makelaar geeft méér inzicht hoe je woning in de markt ligt en wat de wensen en verwachtingen van potentiële kopers zijn. Als je je woning met Makelaarsland verkoopt, kun je gratis gebruik maken van onze unieke woningreview.

Bevestig de afspraak met de geïnteresseerde in MijnMakelaarsland en stuur na afloop van de bezichtiging de woningreview uit.

Wil je meer weten over de Makelaarsland woningreview, of heb je een andere vraag? Twijfel dan niet en vraag direct een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over de woningreview

Wat is een woningreview?

Wat moet ik doen na de bezichtiging van een huis?

Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.