De Makelaarsland woningreview; Nieuw en uniek in Nederland

Na een bezichtiging ben je razend benieuwd wat de potentiële koper van je woning vindt. Wil de belangstellende een tweede bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of is er geen interesse en waarom dan niet?

Weet hoe belangstellenden écht over uw woning denken!

Direct om een reactie vragen na de bezichtiging geeft een onzuiver en globaal beeld. Tijdens een bezichtiging geeft de belangstellende weinig prijs over wat hij écht van de woning vindt. Na de bezichtiging is het moeilijk om aan jou of aan jou makelaar een reactie te geven. De Makelaarsland woningreview biedt dé ideale oplossing!

De woningreview is een korte, digitale enquête die je uitstuurt naar de belangstellende na een bezichtiging. Met de woningreview krijg je betrouwbare feedback over uw woning:

  • Wat vindt de belangstellende positief/negatief aan je woning?
  • Wat vindt de belangstellende van je vraagprijs?
  • Is de belangstellende oriënterend of zijn er concrete aankoopplannen?

De woningreview geeft meer grip op potentiële kopers en beter inzicht in je verkoopkansen.

Maximaliseer je verkoopkansen

Uit de woningreview komt duidelijk naar voren of je woning aan de wensen van de belangstellende voldoet. De specifieke uitkomst toont aan wat je verkoopkansen zijn en waar winst te behalen valt. Geen makelaar geeft méér inzicht hoe je woning in de markt ligt en wat de wensen en verwachtingen van potentiële kopers zijn. Als je je woning met Makelaarsland verkoopt, kun je gratis gebruik maken van onze unieke woningreview.

Bevestig de afspraak met de geïnteresseerde in MijnMakelaarsland en stuur na afloop van de bezichtiging de woningreview uit.

Meer weten?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel 088 200 2000.