Huis verkopen in Almere

Zoek je een goede en voordelige makelaar in Almere? Schakel dan Makelaarsland in als verkoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland een vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij je zelf de regie over je verkoop houdt. Wil je weten hoeveel je op de makelaarskosten kunt besparen? Bereken je besparing.

Natuurlijk plaatsen we je woning prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers jouw huis in Almere goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in de regio. Daarnaast houden we jou 24/7 op de hoogte van ontwikkelingen rondom de verkoop via onze handige online tools en onze app. Is er een bezichtiging op jouw huis aangevraagd? Die krijg je direct binnen op je telefoon. Super handig toch? En dan is het aan jou. Doe je zelf de rondleidingen, of laat je dat aan ons over. Jij kiest hoeveel makelaar je nodig hebt!

Lees meer over het verkopen van je huis met Makelaarsland of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en wij bellen je terug. Liever direct contact? Bel ons op 088 200 2000.

Jouw Makelaarsland Agent in Almere

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Almere

Almere behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland en is populair kunnen we wel zeggen. Logisch dat jij daar een huis wil kopen. Op dit moment zijn er bijna 25.000 serieuze woningzoekers in Almere. Met nog geen 1.000 woningen te koop betekent dit gemiddeld zo’n 26 geïnteresseerden voor één woning. Misschien heb je al een aantal huizen bekeken, maar wil het nog niet lukken. Als je een aankoopmakelaar uit Almere meeneemt, kan dit jouw kansen aanzienlijk vergroten.

Wij helpen je graag met het aankopen van een huis in Almere. Onze lokale Agent Mark woont en werkt in de regio en kent de huizenmarkt in Almere als zijn broekzak. Hij begeleidt jou vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht van jouw droomhuis bij de notaris en geen vraag is hem teveel!

Heb je een woning in Almere op het oog en kun je hulp gebruiken? Lees meer over het inschakelen van Makelaarsland als aankoopmakelaar of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Almere

In Almere staan op dit moment een kleine 1.000 huizen te koop. De populairste wijken waarin huizen gezocht worden zijn Homeruskwartier, Noorderplassen en de Stripheldenbuurt.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar bijna 500 woningen verkocht in Almere en deze woningen stonden gemiddeld 30 dagen te koop. Binnen een maand kan je huis dus al verkocht zijn. En zo’n snelle verkoop heeft geen invloed op de koopsom. In 2019-2020 verkochten wij als makelaar in Almere maar liefst 94% van onze woningen voor, of bóven de vraagprijs. Een resultaat waar we super trots op zijn!

Waarom Makelaarsland?

  • Meer dan 3.000 verkochte woningen per jaar. Met al hun ervaring kunnen onze makelaars jou dus uitstekend helpen met de aan- of verkoop van jouw woning.
  • Je betaalt altijd achteraf en een vast en laag bedrag, ongeacht de prijs of ligging van de woning. Zo bespaar je tot duizenden euro’s op je makelaarskosten in vergelijking met de gemiddelde traditionele makelaar in Almere.
  • Jouw makelaar komt uit de regio Almere. Mark weet precies wat er speelt op de Almeerse huizenmarkt!
  • Onze klanten geven onze prijs/kwaliteit gemiddeld een 9,2. Je bent dus in goede handen.

Wonen in Almere

Almere is geen historische, maar een moderne stad, vol in ontwikkeling. Er zijn veel scholen en om werkgelegenheid hoef je je in Almere geen zorgen te maken. Almere is zeer goed bereikbaar; zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Elke wijk heeft zijn eigen sfeer, dus wil je in een groot herenhuis wonen of in een natuurlijke omgeving? In Almere kan het allemaal. Ook zelf een huis laten bouwen is in en rond Almere goed te realiseren. De Noorderplassen bieden je natuur, water en rust. Je kunt zelfs naar het strand. Het centrum van Almere biedt fantastische winkels, in autovrije winkelstraten.

Koop of verkoop je een huis in Almere, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.