Huis verkopen in Drachten

Wil je jouw huis in Drachten verkopen op een manier die bij je past én voor de beste prijs? Ga dan voor Makelaarsland! Jij kiest hoe je jouw huis wilt verkopen en je houdt altijd zelf de regie in handen. Of je nu een deel van de verkoop zelf wilt doen door de bezichtigingen te verzorgen of alles uit handen wilt geven; het is aan jou!

Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast laag tarief voor de dienstverlening die je kiest. Wij hanteren geen percentage van de verkoopprijs, want we houden het graag overzichtelijk voor jou. Persoonlijke service, volledige inzage & controle én een vast tarief. Dat is Makelaarsland! Voor elk huis. Ongeacht de waarde, ongeacht de ligging. Bereken je besparing

Als makelaar in Drachten zijn wij altijd op de hoogte van de huidige huizenmarkt, het aantal zoekers voor jouw type woning én de verhuisbewegingen in jouw buurt en stad. Heb je vragen over het verkopen van je huis en de kansen in de huidige markt? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Jouw Makelaarsland Agent in Drachten

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Drachten

Ben jij op zoek naar een huis in Drachten, maar levert jouw huizenjacht tot nu toe nog niet veel op? Voor de aankoop van een huis in deze populaire Friese ‘vlekke’ is een aankoopmakelaar aan te raden. Een aankoopmakelaar heeft ervaring, deskundigheid én een netwerk om voor jou het beste resultaat te bereiken.

In Drachten zien we op dit moment ruim 6.000 serieuze woningzoekers. Met 200 woningen in verkoop betekent dit gemiddeld zo’n 29 gegadigden voor één huis. Hoe kom je daartussen? Een aankoopmakelaar in Drachten inschakelen is dan een hele slimme zet.

Waarom Makelaarsland als aankoopcoach inschakelen? Wij helpen je met de aankoop van jouw droomhuis. We zijn altijd goed bereikbaar, gespecialiseerd in onderhandelen, dichtbij en het mooiste is dat je geen percentage van de koopsom of extra kosten betaalt, maar één vast tarief van maar € 650. En daarvoor ontvang jij coaching op maat!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Drachten

Van de 148 te koop staande woningen in Drachten, vind je de meeste in De Drait. Hier zijn ook veel zoekers te vinden. Ook De Singels, De Swetten, De Folgeren staan in de top-5 met meeste woningen in verkoop.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar al heel wat woningen verkocht in Drachten. In het eerste half jaar van 2020 stonden woningen bij ons gemiddeld 25 dagen te koop. Binnen één maand van te koop bord in de tuin tot de vlag uithangen! Dat is behoorlijk snel. En de prijs doet er niet voor onder. Gemiddeld 50% van de woningingen verkochten we boven de vraagprijs.

Jouw Makelaarsland Agent in Drachten

Niet alleen voor verkoopbegeleiding, maar ook voor aankoop is Makelaarsland jouw makelaar in Drachten. Een deskundige die jou bijstaat tijdens dé aankoop van je leven, wie wil dat nou niet? Onze makelaars behartigen altijd jouw belangen en onderhandelen tot het uiterste om voor jou een goede prijs te realiseren. In Drachten begeleidt Jurn jou graag tijdens het aankoopproces.

>> Ontmoet jouw makelaar in Drachten

Drachten; hier wil je wonen

Drachten is in inwonertal de tweede plaats in Friesland en een kruispunt van handel op het water en de weg. Daarnaast is het ook gewoon een fijne ‘stad’ om in te wonen, werken en leven, met een levendig centrum vol terrasjes, winkels en restaurants langs de Drachtstervaart, op de Kaden en het Raadhuisplein. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen, en in omliggende dorpen, zoals Opeinde, Nijega en Rottevalle vind je nog het oude, authentieke Smallingerland.

Het is fijn wonen in Drachten! In de stad en de omgeving vind je alles wat je nodig hebt. Het centrum biedt een gevarieerd winkelaanbod en met Museum Dr8888 en Schouwburg de Lawei is er ook op cultureel gebied van alles te beleven. In de omgeving bieden Nationaal Park De Alde Feanen, het Drents-Friese Wold en natuurlijk de Friese meren volop mogelijkheden om er lekker op uit te trekken.

Als je binnenkort een huis in Drachten gaat verkopen of kopen, dan heb je wellicht iets aan deze adressen voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Is het verstandig om een huis te kopen zonder deze te bezichtigen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.