Huis verkopen in Heerenveen

Ben je op zoek naar een transparante en betaalbare makelaar in Heerenveen? Dan is Makelaarsland iets voor jou. Door onze simpele werkwijze, waarbij we jou stap voor stap door het verkoopproces begeleiden, heb jij geen gedoe bij het verkopen van je huis.

Zo heb je altijd inzicht in je woningdossier, kun je ons team 6 dagen per week goed bereiken en staat jouw makelaar altijd voor je klaar. Daarnaast vinden wij het bij Makelaarsland onzin om duizenden euro’s te betalen voor een makelaar in Heerenveen. Wij hanteren een vast en laag tarief, ongeacht de waarde of locatie van jouw huis.

Jurn is onze Agent in Heerenveen en hij komt graag langs voor een kennismaking en vrijblijvende waardebepaling (natuurlijk kan dat in deze tijd ook op afstand). Weet Jurn jou te overtuigen en wil je graag volledig ontzorgd worden? Dan betaal je € 2.950 ná succesvolle verkoop. Wil je zelf geïnteresseerden rondleiden en vertellen over jouw woning? Ook dat kan. Je betaalt dan maar € 1.290. Bereken je besparing

Houdt zelf de regie over jouw verkoop en profiteer van de kracht van NVM, Funda en Makelaarsland! Wij zijn de nummer 1 makelaar van Nederland; ook in Heerenveen.

Huis verkopen Heerenveen

Jouw Makelaarsland Agent in Heerenveen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Cijfers Huizenmarkt Heerenveen_

Aankoopmakelaar in Heerenveen

Makelaarsland is ook actief als aankoopmakelaar in Heerenveen. Op huizenjacht in deze markt is niet altijd leuk. Ook in Heerenveen zien we hoe lastig het soms voor kopers is om een geschikt huis te vinden dat voldoet aan alle wensen. Op dit moment staan er maar 129 huizen in Heerenveen te koop en zijn er ruim 4.100 woningzoekenden. Dat betekent een gemiddelde van 44 kijkers per woning; veel meer dan het landelijk gemiddelde van 30 potentiële kijkers per woning. Hoe wordt jij dan de koper?

Als aankoopcoach in Heerenveen helpen we jou in je zoektocht naar een geschikte woning, maar zorgen we er vooral voor dat je zorgeloos kunt aankopen. Onze juridische afdeling controleert de koopovereenkomst en alle andere juridische stukken die bij de woning horen. Voor alle overige vragen staat jouw coach en ons hele team voor je klaar. Samen zorgen wij ervoor dat jij achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En dat allemaal voor een vaste, lage prijs van € 650.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: Jouw makelaar in Heerenveen

Goedkoop en kwaliteit spreken elkaar vaak tegen. Niet in Makelaarsland. Dat hebben onze makelaars inmiddels wel bewezen. Makelaarsland is al sinds de oprichten in 2005 lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en werkt volgens de strenge NVM-richtlijnen. Schakel je Makelaarsland in voor de verkoop of aankoop van je huis, dan ben je ervan verzekerd dat je deskundig wordt begeleid en dat alle zaken juridisch correct worden geregeld en afgehandeld.

Wij zijn ontzettend trots op de meer dan 6.600 beoordelingen van onze klanten. Klanten die eerder met ons verkocht hebben geven ons een 9,2 op funda voor prijs/kwaliteit. Met Makelaarsland als jouw makelaar in Heerenveen ben je in goede handen!

Handige linkjes

Wonen in Heerenveen

Heerenveen Sportstad! Zo wordt de stad ook wel genoemd, omdat Heerenveen zoveel te bieden heeft op sportgebied. Denk aan het Abe Lenstra stadion, het Epke Zonderland Turncentrum en niet te vergeten de schaatstempel van Nederland: IJsstadion Thialf.

Naast sport, kun je in deze Friese stad ook terecht voor kunst, amusement, natuur, horeca, winkelen en gezondheid. Heerenveen kent bedrijvigheid van zowel kleine als grote ondernemingen, heeft een fijn winkelcentrum waar je elk weekend ambachtelijke producten kan halen op de markt en talloze gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden.

Met de centrale ligging in het Noorden is Heerenveen goed te bereiken via het openbaar vervoer en alle uitvalswegen. Kortom, een fijne stad om te wonen!

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.