Huis verkopen in Apeldoorn

Wil je je huis in Apeldoorn verkopen voor de beste prijs en op een manier die bij je past? Kies dan voor NVM makelaar Makelaarsland. Wij zorgen dat je huis perfect op funda verschijnt en dat we alle woningzoekers in Apeldoorn enthousiasmeren voor jouw huis. Jouw Makelaarsland makelaar is een bedreven onderhandelaar die honderden huizen per jaar verkoopt. Hij realiseert de beste verkoopprijs en stelt de koopovereenkomst op, zodat jij snel en zorgeloos bij de notaris kunt aanschuiven.

Steeds meer verkopers in Apeldoorn weten Makelaarsland te vinden. Zo verkochten we de afgelopen 5 jaar bijna 200 huizen in Apeldoorn; ook in jouw buurt! In heel Nederland staat de teller op meer dan 50.000 huizen.

Kies hoeveel je bespaart

Uniek bij Makelaarsland is dat je zelf bepaalt hoe je wilt verkopen én hoeveel je wilt besparen. Samen met jou kijken we naar je verkoopkansen en bepalen we de verkoopstrategie. We loodsen je stap voor stap door de verkoop heen en zorgen dat je altijd up-to-date bent van de verkoopstatus. Bereken je besparing

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Bel ons direct via 088 200 2000 of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en wij bellen je wanneer het jou uitkomt!

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Apeldoorn

Het is een krappe huizenmarkt in Apeldoorn en het kopen van een huis in deze stad is dan ook een enorme uitdaging. Als je een mooi huis tegenkomt wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen schakelen. Maar in (te) snel handelen schuilt het gevaar dat je wellicht een huis koopt voor een te hoge prijs of een huis met gebreken. Met een eigen aankoopmakelaar sta je een stuk sterker tijdens het kopen van een huis. Bespaar tijd, geld en koop een huis zonder zorgen met een aankoopmakelaar van Makelaarsland!

Jouw makelaar in Apeldoorn dichtbij

Frank is onze Agent in Apeldoorn en helpt jou met de aankoop van jouw nieuwe droomhuis. Hij gaat met je mee naar bezichtigingen, controleert alle juridische en bouwkundige aspecten, onderhandelt de beste aankoopprijs, controleert de koopovereenkomst en zorgt dat de overdracht vlekkeloos verloopt.

Wil je kennismaken met Frank? Hij kan met je meegaan tijdens een vrijblijvende meeloopbezichtiging of neemt telefonisch contact met je op om alles te vertellen wat je moet weten over het kopen van een huis in Apeldoorn.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Apeldoorn

In deze populaire stad om te wonen staan op dit moment slechts 700 huizen te koop. Het aantal zoekers is groot. Bijna 20.000 zoekers hebben interesse in een koopwoning in Apeldoorn. Hierdoor zijn er gemiddeld zo’n 31 zoekers per huis. Populair zijn vooral de binnenstad en de westkant van Apeldoorn (Parken, Sprengebos, Driehuizen, Het Loo), maar ook de nieuwbouwwijken Zuidbroek en Osseveld zijn gewilde wijken voor zoekers.

Wonen in Apeldoorn

Er zijn veel redenen om naar (of binnen) Apeldoorn te verhuizen. Apeldoorn is een echte gezinsstad, een stad voor ondernemers én de hoofdstad van de Veluwe, met aan de westkant van de stad de bossen en aan de oostkant van de stad de landerijen richting de IJsselvallei. In het centrum is een breed aanbod van winkels met o.a. winkelcentrum Oranjerie. Op het Raadshuisplein, Leienplein en het Caterplein in de binnenstad kun je terecht voor een gezellig hapje en drankje, en buiten het centrum is ook genoeg te ontdekken. De wijk De Parken bijvoorbeeld met zijn prachtige boomrijke lanen. De wijk ligt tussen vier parken van Apeldoorn in: Oranjepark, Wilhelminapark, het Prinsenpark en het Verzetsstrijderspark. Maar ook voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie heeft Apeldoorn veel te bieden!

Aan de rand van de stad vind je Paleis Het Loo, de Apenheul, de Julianatoren en de Kroondomeinen.

Handige linkjes

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.