Huis verkopen in Arnhem

Je huis verkopen op deze huizenmarkt is geen straf. De prijzen zijn goed, de looptijd kort; een echte verkopersmarkt. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je wel wat hulp en advies kunt gebruiken bij de verkoop van je huis. Bijvoorbeeld van een makelaar in Arnhem. Bij Makelaarsland kies je zelf hoeveel hulp en begeleiding je van ons krijgt en dus ook hoeveel je bespaart op de kosten.

Kies je bijvoorbeeld om zelf een groot deel van de verkoop op je te nemen, door de bezichtigingen zelf te organiseren en begeleiden? Dan betaal je een vast en laag tarief van € 1.290. Heb je liever een makelaar uit Arnhem die de bezichtigingen uit handen neemt? Dat kan ook, dan is Maikie jouw Makelaarsland Agent in de buurt. Voor zijn volledige service betaal je ook een vast tarief, namelijk € 2.950. En je betaalt pas achteraf.

Makelaarsland verkocht in het eerste kwartaal van dit jaar woningen gemiddeld binnen 25 dagen. Daarnaast verkochten we in 2020 tot nu toe 69% van de woningen in Arnhem voor of bóven de vraagprijs. Dat zijn cijfers waar je blij van wordt. Snel verkopen en geld besparen dus. Wil je weten hoeveel? Bereken het snel!

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Arnhem

Een huis kopen is niet zomaar even 1,2,3 gedaan op dit moment. De markt in Arnhem is behoorlijk overspannen en niemand weet of en wanneer dit verandert. In Arnhem zijn momenteel ruim 21.000 woningzoekers en het aanbod is veel kleiner met een kleine 700 woningen op de markt. Dat betekent dat er voor elk huis gemiddeld 30 gegadigden zijn.

Hoeveel is een huis écht waard? Wat moet ik bieden? Zijn er gebreken? Worstel je ook met deze vragen en wil het je nog niet lukken om ertussen te komen? Neem dan Maikie als aankoopmakelaar mee. Die behartigt jouw belangen en onderhandelt voor je tot het uiterste! Maikie is de aangewezen persoon om je te begeleiden bij het aankopen van een huis in Arnhem. Misschien is dit voor jou een beetje teveel van het goede en steek je liever zelf ook je handen uit de mouwen. Dat kan ook. Dan kies je voor een Aankoopcoach en betaal je niet wat je zelf doet. Simpel!

Ontdek de voordelen van Makelaarsland in een gesprek met een van onze adviseurs. Die vertelt je heel graag hoe jij jouw droomhuis aankoopt én op de makelaarskosten bespaart. Gratis informatiegesprek.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Jouw makelaar in Arnhem is Makelaarsland

Of je nu zelf de touwtjes in handen wil houden of achterover wil leunen en de makelaar het werk wil laten doen. Bij Makelaarsland ben je aan het juiste adres. Waarom?

Geen courtage, maar een vast tarief
Bij Makelaarsland betaal je geen percentage van de koopsom, maar een vast tarief, ongeacht de waarde en ligging van de woning. Geen gekke berekeningen dus, maar vooraf helder wat je makelaarskosten zijn!

Jij bepaalt hoe je (ver)koopt
Kies je ervoor om zelf je handen uit de mouwen te steken of geef je alles liever uit handen? Bij Makelaarsland is het allebei mogelijk. De keuze is aan jou. Handig!.

Presentatie op funda en Makelaarsland
Wij verzorgen een professionele woningpresentatie. Deze bestaat uit de woningopname, prijsadvies, juridisch onderzoek, woningfotografie, een officieel meetrapport, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Zo brengen wij jouw woning direct supergoed onder de aandacht.

Bewezen kwaliteit
Onze klanten geven ons een 9,2 gemiddeld voor prijs/kwaliteit. Zo weet je dat bij Makelaarsland goedkoop zeker geen duurkoop wordt!

Nieuw in Arnhem?

Arnhem heeft een sprekend historisch centrum met meerdere beschermde stadsgezichten waaronder Geitenkamp, Sonsbeekpark en Mussenberg. Een van de bekendste monumenten is de Grote kerk, ofwel Eusebiuskerk, al sinds de 15e eeuw het middelpunt van de stad. Naast de monumenten mogen we ook de Korenmarkt niet vergeten; het uitgaanscentrum van Arnhem.

Arnhem heeft een heerlijke binnenstad en is meerdere malen uitgeroepen tot beste shopstad van Nederland. Daarnaast biedt Arnhem veel diversiteit aan wonen; van een knus appartement in de binnenstad, tot een gerenoveerde jaren ’30-woning in de karakteristieke ‘Burgermeesterswijk’. De omgeving van Arnhem is gevarieerd. Van bossen en weide tot aan glooiende landschappen. Bochtige dijken langs de Waal en moerasachtige graslanden zijn te vinden in de directe omgeving van Nijmegen. In een mum van tijd kun je het stadsleven verruilen voor rust en natuur.

Handige links

Het verkopen of kopen van een huis is een intensief en soms ook lastig proces. We helpen je graag verder op weg.

Hoeveel is jouw huis waard? Doe de gratis waardecheck
Meer inzicht in zoekers per regio ? Vraag een verkoopanalyse aan

Veelgestelde vragen

Ik wil een huis bezichtigen. Is dit mogelijk, i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Mag ik zelf de vraagprijs van mijn huis bepalen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.