Huis verkopen in Nijmegen

Je huis verkopen in Nijmegen wil je natuurlijk voor de beste prijs en op een manier die bij je past. Wij begrijpen dat maar al te goed. Al sinds de start van Makelaarsland in 2005 zijn wij actief op de Nijmeegse huizenmarkt en de afgelopen 5 jaren hielpen we meer dan 200 slimme verkopers met de verkoop van hun huis in Nijmegen. In de eerste helft van dit jaar stonden huizen gemiddeld maar 25 dagen in verkoop en in bijna 80% van de gevallen werd een huis in Nijmegen boven de vraagprijs verkocht.

Bij Makelaarsland bieden we jou het beste van twee werelden. Als grootste NVM makelaar van Nederland beschikken we over landelijke data en kennis van de huizenmarkt. Zo bekijken meer dan 50.000 woningzoekers maandelijks ons huizenaanbod. Daarnaast zijn we lokaal actief en weten we wat er speelt in Nijmegen. Zo weten we dat er circa 20.000 zoekers in Nijmegen actief zijn. Onze makelaars gaan graag aan de slag om deze woningzoekers te enthousiasmeren voor jouw huis!

Ben je op zoek naar een proactieve, moderne makelaar én wil je besparen op je makelaarskosten? Dan is Makelaarsland iets voor jou!

Huis verkopen nijmegen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

33

Aangevraagde
bezichtigingen

850

Huizen
verkocht

70

Cijfers Huizenmarkt Nijmegen

Aankoopmakelaar in Nijmegen

Het vinden van een nieuwe woning in Nijmegen is moeilijk, vanwege de enorme krapte op de Nijmeegse huizenmarkt. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen; dat heb je al lang gemerkt. Gemiddeld zijn er zo'n 32 potentiële kopers voor elk huis. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is in deze krappe markt dan zeker aan te raden. Een goede makelaar laat zich niet uit het veld slaan door een moeilijke markt en zorgt dat jij jouw droomhuis kunt kopen voor de beste prijs en tegen gunstige voorwaarden.

Dennis is onze Agent in Nijmegen en houdt van een uitdaging! Hij kent de markt als geen ander en zet alles op alles om ervoor te zorgen dat jij de concurrentie voor blijft, niet teveel betaalt voor een huis en straks met een gerust hart de koopovereenkomst kunt ondertekenen. Dennis helpt je voor een vast en laag tarief en je betaalt pas nadat je jouw huis hebt gekocht. Zo kun jij je bezighouden met de leuke dingen bij het kopen van een huis en regelen wij de rest. Fijn toch?

Heb je vragen over het kopen van een huis of heb je al een huis op het oog en wil je dat Dennis je van advies voorziet? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Nijmegen

Nijmegen is een populaire stad om te wonen en de krapte op de Nijmeegse huizenmarkt is dan ook gigantisch. Er staan maar 600 woningen te koop, terwijl meer dan 20.000 zoekers een huis proberen te vinden. Dat betekent 35 potentiële geïnteresseerden voor elk huis. Op wijkniveau zijn vooral Biezen, Galgenveld en Altrade populaire wijken. Onze makelaar in Nijmegen verkoopt tientallen woningen per jaar en staat klaar om ook jouw huis succesvol te verkopen.

Nieuw in Nijmegen?

Nijmegen behoort tot de top 10 grootste steden van Nederland en telt ruim 170.000 inwoners. De stad beweert de oudste van Nederland te zijn. In 2005 vierden de Nijmegenaren hun 2000 jarig bestaan. Echter is nooit officieel vastgelegd dat het de oudste stad van Nederland is.

Nijmegen staat bekend als een gezellige studentenstad en is erg cultureel. Jaarlijks zijn er diverse evenementen die veel toeristen trekken. Één van Nijmegen’s bekendste evenementen is de Nijmeegse Vierdaagse. Het grootste wandelevenement ter wereld kent elk jaar vele deelnemers. Of het evenement dit jaar kan plaatsvinden is nog niet bekend.

De omgeving van Nijmegen is zeer gevarieerd. Van bossen en weide tot aan glooiende landschappen. Bochtige dijken langs de Waal en moerasachtige graslanden zijn te vinden in de directe omgeving van Nijmegen. In een mum van tijd kun je het stadsleven verruilen voor rust en natuur.

Handige links
Het verkopen of kopen van een huis is een intensief en soms ook lastig proces. We helpen je graag verder op weg.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.