Huis verkopen in Groningen

Overweeg je jouw huis te verkopen? Daar kun je vast goede adviezen en begeleiding van een makelaar in Groningen bij gebruiken. En het mooiste zou zijn als je daar een vast laag tarief voor betaalt. Bij Makelaarsland kan dat. Je huis verkopen is met Makelaarsland verrassend eenvoudig én betaalbaar.

  • Verrassend eenvoudig
  • Het verkopen van je huis is een grote stap en geen dagelijkse bezigheid. Daarom zorgen wij ervoor dat het verkoopproces verrassend eenvoudig en transparant is. Je wordt van elke ontwikkeling op de hoogte gebracht en onze handige tools maken het proces leuk en makkelijk!

  • Betaalbaar
  • Bij ons kies je zelf hoeveel je aan makelaarskosten bespaart. Wil je zelf actief betrokken zijn en leid je potentiële verkopers zelf rond? Dan betaal je voor onze verkoopbegeleiding € 1.290. Geef je de bezichtigingen liever uit handen? Dan kost onze service € 2.950. Je betaalt pas achteraf, als we jouw huis verkocht hebben!

Huis verkopen groningen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

53

Aangevraagde
bezichtigingen

1046

Huizen
verkocht

50

Cijfers Huizenmarkt Groningen

Aankoopmakelaar in Groningen

De markt in Groningen is op het moment een van de meest gespannen in Nederland. Met een aanbod van zo'n 700 huizen en een aantal zoekers van ruim 24.500, is het lastig om er als koper tussen te komen. Daarom is het zeker aan te raden om een aankoopmakelaar mee te nemen. Die behartigt jouw belangen.

Jouw lokale makelaar in Groningen is Jack. Hij is goed op de hoogte van de huizenmarkt in jouw buurt. Dit is jouw vaste contactpersoon die je tijdens het aankoopproces zal begeleiden. Zo koop jij zorgeloos je nieuwe woning.

Dit doen wij voor jou, voor een vast tarief van €1.950:
Zoeken in compleet woningaanbod (NVM) | Persoonlijk advies bij bezichtigingen | Waardebepaling | Signaleren juridische en bouwkundige aspecten | Advies openingsbod | Onderhandelingen | Controle en uitleg koopakte | Termijnbewaking ontbindende voorwaarden | Check notarisstukken | Opleverinspectie

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Groningen

In Groningen staan momenteel 685 woningen te koop. De populairste wijken zijn: Helpman, de Rivierenbuurt en de Professorenbuurt. Makelaarsland heeft veel ervaring in Groningen. Hier wat cijfers waar we trots op zijn:

    • In de afgelopen 5 jaar verkochten we hier zo’n 200 woningen
    • In het afgelopen jaar verkochten wij ruim 70% voor óf boven de vraagprijs
    • Gemiddeld verkochten wij woningen in Groningen binnen 28 dagen

Jack is jouw Makelaarsland Agent in Groningen

Jack neemt je al het werk uit handen, dus ook de bezichtigingen. Zeker een goede keuze als de verkoop voor jou emotioneel is, of als je het spannend vindt om mensen rond te leiden. En natuurlijk niet te vergeten voor iedereen die het simpelweg te druk heeft. Jack is ben altijd in de buurt en komt eerst persoonlijk bij jou thuis om kennis maken.

Hij bepaalt de waarde van je woning en adviseert je over de verkoopstrategie. Daarna bepalen je samen de vraagprijs en bespreken we hoe wij jouw woning op makelaarsland.nl en funda gaan presenteren. Om kennis te maken bieden nu een vrijblijvende waardebepaling aan. Heb je verkoopplannen? Dan maakt Jack graag een afspraak voor een kennismaking.

>> Gratis waardebepaling aanvragen

Nieuw in Groningen?

Grunn, oftewel Groningen. Met een inwonersaantal van ruim 200.000 is het de grootste stad van Noord Nederland. Een heerlijke woonplaats waar je je niet hoeft te vervelen én een echte studentenstad. Na WOII was er in Groningen wederopbouw nodig, omdat het centrum zo hard getroffen werd. Sindsdien is het oude stadshart een goed bewaarde trots. Groningen beschikt over een grote universiteit en is ontzettend rijk aan basisscholen, middelbare scholen en MBO en HBO.

Aan horeca en winkels geen gebrek in het mooie Grunn. Daarnaast is de stad heel goed bereikbaar via het openbaar vervoer en natuurlijk vergeten we de Martinitoren en de grachten niet, die ‘diep’ worden genoemd. En ben je in Groningen? Dan eet je een eierbal van Friet van Piet of bij De Paardenschuur.

Koop of verkoop je een huis in Groningen, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.