Huis verkopen in Roermond

Zoek je een makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van je huis in Roermond? Dan ben je bij Makelaarsland aan het juiste adres. Wij bieden je ondersteuning in het hele verkoopproces, of je nu zelf de bezichtigingen wilt doen, of deze wilt laten verzorgen door een van onze makelaars. Jij kiest de service die bij jou past.

De meeste makelaars in Roermond rekenen een percentage van de koopsom, maar bij Makelaarsland betaal je een vast laag tarief. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. Ongeacht de waarde of ligging van jouw huis. Ben je benieuwd hoeveel je met Makelaarsland kunt besparen? Bereken je besparing

Wij zijn volledig op de hoogte van de huizenmarkt in Roermond en we kunnen jou een goed beeld geven van de verhuisbewegingen in jouw buurt en het aantal zoekers voor jouw type huis. Vervolgens begeleiden we je tijdens het gehele verkooptraject en ben je 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het verkopen met Makelaarsland maken we lekker makkelijk. Bezichtigingsaanvragen krijg je bijvoorbeeld direct als melding op je telefoon. Daarnaast heb je een eigen beschermde omgeving waarin je bezichtigingen kunt plannen, biedingen kunt bekijken en direct kunt reageren, alle documentatie kunt raadplegen en de digitaal getekende koopovereenkomst terugvindt. Van het moment dat het te koop bord in je tuin staat, tot de vlag uit kan, Makelaarsland is jouw makelaar in Roermond!

Meer weten over onze aanpak? Lees meer over het verkopen van je huis of vraag een gratis informatiegesprek aan en stel al je vragen!

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Cijfers Huizenmarkt Roermond

Aankoopmakelaar in Roermond

Roermond is een heerlijke stad om thuis te noemen. Een oude Hanzestad, waar de Roer en de Maas samenkomen. Als je op zoek bent naar een huis in Roermond, dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Je bent helaas niet de enige: op dit moment zijn in Roermond bijna 6.000 zoekers actief, op een aanbod van 200 woningen. Dat betekent gemiddeld 28 geïnteresseerden per huis.

Hoe ga je hier tussen komen? Met een aankoopmakelaarmaak je meer kans. Ook als aankoopmakelaar in Roermond zijn wij jouw geschikte partner. Een makelaar die deskundig is, lokaal bekend én ervaring heeft op de Roermondse huizenmarkt. Daarnaast kun je bij ons kieze nhoe je je volgende thuis aankoopt: doe je zelf een en ander of laat je alles aan ons over?

Onze makelaar in Roermond is Roel. Zijn netwerk kan een groot voordeel zijn als je een huis wilt kopen. Slimme zet om hem in te schakelen dus! Roel gaat met je mee om de woning te bekijken met nét een andere blik en hij stelt belangrijke vragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hij onderhandelt tot het uiterste voor jou en begeleidt je tot de overdacht van jouw nieuwe huis. En dat alles voor een vast en laag tarief.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Roermond

Roermond is Makelaarsland niet onbekend. We verkochten er behoorlijk wat huizen en vooral in de binnenstad en Roer-Zuid zien we veel interesse. Optreden als verkoopmakelaar in Roermond zorgde ervoor dat we in het 2020 ruim 50% van de huizen voor of bóven de vraagprijs verkochten. Daar zijn we trots op! En dat niet alleen… De woningen die we verkochten stonden in het eerste half jaar van 2020 gemiddeld slechts 25 dagen te koop.

Onze Makelaarsland Agent in Roermond

Voor verkoop- en aankoopbegeleiding waarbij je helemaal ontzorgd wordt is Makelaarsland er voor jou. Roel staat jou bij tijdens de aankoop van je leven of de verkoop van het huis waar je jaren met zoveel plezier hebt gewoond. Hij behartigt altijd jouw belangen en gaat tot het uiterste om voor jou een geslaagde verkoop of aankoop te realiseren. Jouw makelaar in Roermond is Roel, van Makelaarsland!

Ontmoet jouw makelaar in Roermond

Wonen in Roermond

De regio is gewoonweg schitterend, omringd door water, natuur en gezellige dorpen. De stad Roermond is een mooie historische stad aan ‘de Maasplassen’, het grootste watersportgebied van Nederland. De oude binnenstad, het Designer Outlet (inmiddels de grootste attractie van Nederland qua bezoekersaantallen), Nationaal Park ‘de Meinweg’… allemaal hier te vinden en daarom is de slogan van Roermond niet voor niets: ’Roermond, that’s all you need’.

Koop of verkoop je een huis in Roermond, dan is het handig om deze adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken:

Veelgestelde vragen

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Ik wil een huis bezichtigen. Is dit mogelijk, i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.