Huis verkopen in Den Bosch

Je huis verkopen doe je waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk. In deze tijd is dat vaak geen probleem. Daarnaast wil je ook zo min mogelijk kosten maken. En dát is precies de reden waarom je bij Makelaarsland aan het juiste adres bent. Wij zijn de makelaar in Den Bosch waarbij je zelf in de hand hebt hoeveel je aan makelaarskosten bespaart. En je betaalt hoe dan ook altijd een vast en laag tarief. Wel zo eerlijk.

Woon je in Den Bosch en wil je graag je huis verkopen op een manier die bij jou past? Makelaarsland is jouw makelaar in Den Bosch en bij ons kun je zelf de bezichtigingen doen of alles uitbesteden. Het is aan jou. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd hoogwaardige dienstverlening, een persoonlijke makelaar, een online omgeving waarin alles inzichtelijk is en je bent 24/7 up-to-date. Als makelaar in Den Bosch zijn we op de hoogte van de huidige markt, het aantal woningzoekers voor jouw type woning én de verhuisbewegingen in jouw buurt.

Huis verkopen Den Bosch

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Cijfers Huizenmarkt Den Bosch_

Aankoopmakelaar in Den Bosch

Denk je aan Den Bosch, dan denk je aan historische gebouwen, De Markt, Oeteldonck tijdens carnaval en heel veel gezelligheid. Er is geen reden om er niet te willen wonen. Dat vinden ook ruim 14.000 woningzoekers met jou. Het aanbod in Den Bosch is helaas niet even groot als de vraag -momenteel staan er een kleine 500 huizen te koop- en dat zorgt ervoor dat er gemiddeld 29 geïnteresseerden per woning zijn.

Hoe ga jij daar ooit tussen komen? horen wij je denken… Je kunt de hulp van een makelaar in Den Bosch vast goed gebruiken. Een aankoopmakelaar van Makelaarsland meenemen is altijd een goed idee. Onze Agent in Amersfoort is Remco. Hij kan jou adviseren nog vóórdat je de woning hebt bekeken en begeleidt je tot jouw droomhuis op jouw naam staat. En dat helemaal zorgeloos en voor een vast laag tarief. Jouw aankoopmakelaar in Den Bosch is Makelaarsland.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Gratis uitproberen

Makelaarsland: jouw makelaar in Den Bosch

In Den Bosch staan momenteel een kleine 500 woningen te koop, waarvan de meeste in de Binnenstad, het Paleiskwartier en Aawijk-Zuid. Hier zijn ook veel zoekers te vinden. Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 100 woningen verkocht in Den Bosch. Verkochte woningen stonden gemiddeld zo’n 25 dagen te koop, dat is snel! En de prijs doet er niet voor onder. Vorig jaar verkochten wij als makelaar in Den Bosch 57% van de woningen boven de vraagprijs!

Koop of verkoop je een huis in Den Bosch, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Nieuw in Den Bosch?

’s-Hertogenbosch, oftewel Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant. De geschiedenis van Den Bosch gaat ver terug in de tijd. Den Bosch kreeg in 1184 stadsrechten maar was al eerder ontstaan als een nederzetting voor handelaren. Den Bosch had dan ook een gunstige ligging aan de samenloop van de Aa en de Dommel. Hiermee is Den Bosch één van de oudste steden van Nederland. Den Bosch is zeer centraal gelegen; met uitstekende verbindingen met Nijmegen, Arnhem, Utrecht Amsterdam, Tilburg en Breda.

Zeer bekend in Den Bosch is de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist. Ook het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een bezoek waard. Dit is namelijk één van de oudste en compleetste van Nederland. Recht naast de middeleeuwse stadswal van Den Bosch grenst ‘Het Bossche Broek’, een mooi natuurgebied. Interessant om te weten is dat in Den Bosch het oudste bakstenen huis van Nederland staat. Dit gebouw heet de Moriaan en hierin is de VVV van Den Bosch gevestigd.

Jaarlijks zijn er diverse evenementen die veel bezoekers trekken. Een van Den Bosch’ bekendste evenementen is -zoals eigenlijk in heel Brabant- Carnaval. Op het grootse verkleedevenement komen elk jaar veel feestgangers af en het normale leven stopt voor even.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.