Huis verkopen in Eindhoven

Je wilt je huis in Eindhoven gaan verkopen. Dan wil je vast meer weten over de huidige huizenmarkt en wat jouw verkoopkansen zijn. Wat is je huis waard op dit moment? Hoeveel zoekers zijn er in Eindhoven en specifiek in jouw buurt? En met welke makelaar kun je jouw huis goed en snel verkopen?

Het team van Makelaarsland heeft alles in huis om jou verder te helpen. In Eindhoven verkochten we bijna 300 huizen in de afgelopen 5 jaar. Landelijk zijn dit zelfs 50.000 huizen sinds de start van Makelaarsland in 2005. Samen met jou bekijken we de markt en bepalen we jouw verkoopkansen. Onze makelaars staan te popelen om oók jouw huis succesvol te verkopen.

Waarom Makelaarsland?

  • Snel verkopen: In de eerste helft van 2020 verkochten wij woningen gemiddeld binnen 25 dagen; snel toch?
  • De beste onderhandelaars: Onze makelaars verkopen honderden woningen per jaar. Laat dat onderhandelen maar aan ons over!
  • Duizenden euro’s besparen: Je betaalt minder makelaarskosten dan bij de gemiddelde traditionele makelaar in Eindhoven. Dat is snel verdiend!

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Eindhoven

Net als ruim 25.000 andere woningzoekenden ben jij op zoek naar jouw droomhuis in Eindhoven. Of misschien heb je al een droomhuis al gevonden en (op afstand) bezichtigd bij een van onze collega-makelaars in Eindhoven. Maar hoe kom je er tussen in deze huizenmarkt? Is het slim om nú te kopen? En wat is het huis van je dromen waard?

Een goede aankoopmakelaar beantwoordt al jouw vragen en loodst jou zorgeloos door het hele aankoopproces. En jij kiest hoeveel begeleiding je van ons krijgt. En wat je zelf doet, betaal je niet! Met onze aankoopcoach krijg je hulp op afstand voor een mooi laag tarief. Wil je alles aan ons overlaten? Dat kan ook. Onze Agents in Eindhoven zijn Ron en Tom. Zij zorgen ervoor dat jij voor de scherpste prijs, tegen de beste voorwaarden en met een gerust hart een huis kunt kopen.

Waarom Makelaarsland?

  • Zorgeloos een huis kopen: Bij het doen van zo’n grote uitgave wil je toch zeker dat een specialist met je meekijkt.
  • De beste onderhandelaars: Onze makelaars (ver)kopen honderden woningen per jaar. Laat dat onderhandelen maar aan ons over!
  • Bespaar op de makelaarskosten: Het aankopen bij Makelaarsland doen we voor een vast, laag tarief. Zo weet jij direct waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over het aankopen met Makelaarsland of heb je een huis op het oog en ben je benieuwd wat het waard is? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan met een van onze adviseurs.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Eindhoven

Eindhoven is inmiddels een van de populairste steden om te wonen én werken. En dat is te merken aan de krapte op de Eindhovense huizenmarkt. Op dit moment staan er zo’n 1.130 huizen te koop. Met ruim 25.000 woningzoekenden komt dit neer op gemiddeld 23 zoekers per huis. In juli dit jaar waren zit er nog 21. Kijken we op wijkniveau, dan zien we dat met name Bliksembosch Oost, Vaartbroek en oude Gracht-West populair zijn om te wonen.

Verkopen met Makelaarsland
Als verkoper kun je in de meeste gevallen rekenen op flinke belangstelling voor je huis. Als makelaar in Eindhoven verkocht Makelaarsland de afgelopen 5 jaar al bijna 300 huizen. De in 2020 verkochte huizen staan gemiddeld 25 dagen in verkoop en in 74% van de verkopen werd het huis in Eindhoven voor of boven de vraagprijs verkocht; een mooi resultaat.

Wil je meer weten over het verkopen met Makelaarsland? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan, of zet nu je eerste stap naar een slimme en succesvolle verkoop van jouw huis in Eindhoven.

Meld je huis aan bij Makelaarsland!

Kopen met Makelaarsland
Als koper is het een uitdaging om de concurrentie voor te blijven en een huis in Eindhoven te vinden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij deze uitdaging? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Nieuw in Eindhoven?

Met meer dan 230.000 inwoners hoort Eindhoven bij de 5 grootste gemeentes van Nederland. De stad, gelegen tussen de vijf riviertjes de Rungraaf, de Gender, de Laak, de Tongelgreep en de Dommel, kreeg in 1232 stadsrechten. Tegenwoordig is er nog veel van het verleden te zien. Eindhoven heeft namelijk meer dan 140 rijksmonumenten! Naast historie heeft de stad ook veel moderne architectuur, waaronder de ‘vliegende schotel’ het Evoluon. Dit gebouw, net als vele andere in de stad zijn in eigendom van Philips. Deze gigant heeft door de jaren heen direct en indirect veel werkgelegenheid naar de regio Eindhoven gebracht. Dit is op meerdere plaatsen zichtbaar in de stad. Het Philipsdorp, bijvoorbeeld, is een van de beschermde stadsgezichten naast Het Witte Dorp, Villapark Den Elzent en Villapark Tongelre.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.