Huis verkopen in Tilburg

Zoek je een makelaar in Tilburg met NVM kwaliteit om je huis te verkopen? Met NVM makelaar Makelaarsland is de verkoop van jouw huis in deskundige handen én bespaar je ook nog eens flink op de makelaarskosten. Onze makelaars delen graag hun kennis over de Tilburgse huizenmarkt met jou. In 2020 verkochten wij tot nu toe maar liefst 74% van de woningen in Tilburg voor of bóven de vraagprijs.

Kies je voor Makelaarsland? Dan kies jij zelf hoe betrokken je bent bij het verkoopproces. Wij houden we je 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen; onder andere via onze app. Zo maken we het verkopen van je huis zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk. Ook onze kosten zijn verrassend eenvoudig. Je betaalt namelijk een vast bedrag voor de dienst die je kiest. Geen onoverzichtelijke percentages of onverwachte kosten dus. Bereken wat jij bespaart met Makelaarsland.

Als je een makelaar in Tilburg zoekt, ben je bij Makelaarsland verzekerd van onze vaste persoonlijke service, deskundige begeleiding, en een overzichtelijke verkoop. Bij ons kies je of je de bezichtigingen laat doen, of zelf wilt doen. Ben je benieuwd naar jouw verkoopkansen? Ontdek ze in een gratis informatiegesprek.

Huis verkopen Tilburg

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Tilburg

Wist je dat er in Tilburg iets meer dan 800 woningen te koop staan, maar dat er per woning meer dan 24 huizenzoekers zijn? Er zijn meerdere redenen waarom het verstandig is om een aankoopmakelaar mee te nemen in zo’n krappe markt.

  • In deze markt is het moeilijk in te schatten of een woning een overbieding waard is.
  • Patrick, onze lokale Makelaarsland Agent in Tilburg, weet wat het huis dat je op het oog hebt écht waard is. En hij onderhandelt voor jou de beste prijs.

  • Blijf de concurrentie voor.
  • Verkopers vinden het vaak betrouwbaar overkomen als je een aankoopmakelaar meeneemt naar een bezichtiging. Dit vergroot jouw verkoopkansen.

  • Je kunt zorgeloos de koopovereenkomst tekenen.
  • Jouw aankoopmakelaar wordt ondersteund en alles wordt gecontroleerd door ons juridische team. Zo weet je zeker dat de koopovereenkomst klopt.

    En denk je nou, zoveel begeleiding heb ik niet nodig? Dat snappen wij. Dan kies je voor een aankoopcoach, die je gewoon even belt of mailt als je een specifieke vraag hebt, of wel wat expertise kunt gebruiken. Simpel! Ontdek welke manier van aankopen bij jou past in een gratis informatiegesprek.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Jouw makelaar in Tilburg

Ben je al op zoek naar een aankoopmakelaar of overweeg je om je huis te verkopen? Onze lokale Makelaarsland Agent in Tilburg weet alles over de huizenmarkt daar, en weet precies wat jouw verkoopkansen zijn. In Tilburg zijn op dit moment meer dan 19.000 mensen op zoek naar een woning. Of je nu de bezichtigingen zelf wil doen, of door jouw makelaar wil laten doen. Wij zorgen ervoor dat je in elke fase van het verkoop- of aankoopproces deskundig begeleid wordt. Je kunt altijd je gegevens inzien, en bezichtigingsaanvragen ontvang je direct via de app. Wil je het zelf uitproberen? Je zit nergens aan vast!

Wonen in Tilburg

Tilburg heeft veel te bieden. Of je nu van natuur, architectuur -modern of historisch-, of gewoon van een goede sfeer houdt, Tilburg heeft het. Het is dan ook geen wonder dat het aantal mensen dat in Tilburg wil wonen, blijft stijgen.

Tilburg is midden in de natuur gelegen, omringd door natuurgebieden zoals het Noorderbos, dichtbij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast is Tilburg rijk aan veel bezienswaardigheden waaronder bijvoorbeeld de Heikese kerk en het Paleis-Raadhuis. Wist je dat de populairste wijk in Tilburg de vooroorlogse wijk Hoogvenne is? Deze grenst direct aan de zuidkant van de binnenstad.

Wanneer je je huis gaat verkopen, of een huis gaat aankopen heb je meer nodig dan een makelaar. Je kunt onze Agent in Tilburg om een aanbeveling vragen, maar je kunt ook alvast zelf opzoek gaan.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.