Huis verkopen in Alkmaar

Zoek je een NVM makelaar in Alkmaar? Het team van Makelaarsland staat voor je klaar! Bij Makelaarsland bieden we hoge kwaliteit dienstverlening om goed en snel je huis te verkopen én zorgen we dat je nooit teveel makelaarskosten betaalt. Je betaalt bij ons namelijk een vast en laag tarief van € 1.290 als je zelf de bezichtigingen wilt verzorgen of € 2.950 als je de bezichtigingen door ons wilt laten doen. Jij kiest dus zelf hoe je jouw huis wilt verkopen en wat je wilt besparen. Onze verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit verhouding met een 9,2 op funda.

Makelaarsland is een écht Alkmaars bedrijf en we kennen de Alkmaarse markt als geen ander. Vanuit ons hoofdkantoor aan het Noordhollandsch Kanaal zijn we uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Sinds de start in 2005 vertrouwden al meer dan 50.000 slimme verkopers hun huis aan ons toe. We hopen ook binnenkort jouw huis in Alkmaar te mogen verkopen!

Ben je benieuwd naar jouw verkoopkansen in de huidige markt of heb je vragen over het verkopen van je huis met Makelaarsland? Bel ons direct via 088 200 2000 of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Alkmaar

Alkmaar is een heerlijke stad om te wonen. Goed bereikbaar, een gezellig stadscentrum, veel winkels, scholen en steeds meer werkgelegenheid. Natuurlijk wil jij hier wonen! En je bent niet de enige… Misschien heb je al een aantal huizen bekeken, of zelfs een bod gedaan, maar wil het nog niet lukken ertussen te komen. Wij begrijpen dit probleem van kopers op de huidige Alkmaarse huizenmarkt.

Op dit moment zijn er ruim 13.450 serieuze woningzoekers in Alkmaar. Met maar 450 woningen te koop betekent dit gemiddeld zo’n 30 geïnteresseerden voor één woning. Hoe kom je daar ooit tussen? Als je een aankoopmakelaar uit Alkmaar meeneemt maakt dit je kans op een woning wellicht iets groter.

Makelaarsland is jouw aankoopmakelaar in Alkmaar. Onze lokale Agent Rob is bekend met de markt en begeleidt jou vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht van jouw droomhuis bij de notaris. Heb je een huis op het oog en wil je dat Rob met je meegaat? De eerste bezichtiging is vrijblijvend.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Alkmaar

In Alkmaar staan momenteel zo’n 450 woningen te koop. De populairste wijken waarin huizen gezocht worden zijn Schermereiland, de Spoorbuurt en Binnenstad-Oost.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 250 woningen verkocht in Alkmaar en deze woningen stonden gemiddeld 25 dagen te koop. Binnen een maand kan je huis dus al verkocht zijn. En de prijs doet er niet voor onder. In het eerste half jaar van 2020 verkochten wij als makelaar in Alkmaar 71% van onze woningen voor, óf boven de vraagprijs.

Thuis in Alkmaar

Onze Makelaarsland Agent Rob deelt zijn 3 favoriete spots in de Kaasstad graag met je. De Lyceumstraat, een van de mooiste straten van Alkmaar. De steeds populairder wordende straatjes rondom Luttik Oudorp -het oudste grachtje van Alkmaar- en het Fnidsen. En de Munnikenweg. De enige monumentale kasseiweg in Nederland.

Waarom Makelaarsland?

  • Onze makelaars verkopen samen gemiddeld meer dan 3.000 woningen per jaar. Met al hun ervaring kunnen ze jou dus uitstekend helpen met de aan- of verkoop van jouw woning.
  • Bij Makelaarsland betaal je altijd achteraf en een vast en laag bedrag, ongeacht de prijs of ligging van de woning. Zo bespaar je tot duizenden euro’s op je makelaarskosten in vergelijking met de gemiddelde traditionele makelaar in Alkmaar.
  • In Alkmaar kun je kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt!
  • Jouw makelaar is altijd dichtbij. Ga je aankopen? Jouw makelaar komt uit de regio Alkmaar, dus weet precies wat er speelt!
  • Onze klanten geven onze prijs/kwaliteit gemiddeld een 9,2. Je bent dus in goede handen.

Wonen in Alkmaar

De belangrijkste kenmerken van Alkmaar zijn de historische binnenstad met grachten om heerlijk doorheen te varen, het Waagplein, de horecagelegenheden en de gezellig smalle én ruim opgezette winkelstraten. Wist je dat Alkmaar in de top-10 van beste shopsteden van Nederland staat? Daarnaast is Alkmaar is ook heel goed bereikbaar via het openbaar vervoer en natuurlijk vergeten we de trots van Alkmaar niet te noemen: de Kaasmarkt, die elke vrijdag van de maand (van de lente tot herfst) plaatsvindt.

Koop of verkoop je een huis in Alkmaar, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.