Huis verkopen in Amstelveen

Ben je op zoek naar een makelaar in Amstelveen om jou te helpen jouw huis te verkopen? Dan wil je vast meer weten over de huizenmarkt en wat jouw huis op dit moment waard is. Hoeveel zoekers zijn er in Amstelveen en specifiek in jouw buurt? En hoe kan een makelaar jouw huis het beste in de markt zetten? Makelaarsland is jouw makelaar in Amstelveen.

Bij Makelaarsland kies je zelf hoe je jouw huis verkoopt. Geef je alles uit handen, of neem je zelf een deel van de verkoop op je, om zo nóg meer te besparen op de makelaarskosten? Makelaarsland is al 15 jaar de grootste NVM makelaar van Nederland en wij weten als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt, óók in Amstelveen. Samen met jou bekijken we de markt en bepalen we de beste verkoopstrategie. Lees meer over het verkopen met Makelaarsland of vraag een gratis informatiegesprek aan met een van onze adviseurs en stel al je vragen.

Huis verkopen amstelveen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

33

Aangevraagde
bezichtigingen

850

Huizen
verkocht

70

Cijfers Huizenmarkt Amstelveen

Waarom Makelaarsland als makelaar in Amstelveen?

  • Snel verkopen
  • In het eerste halfjaar van 2020 verkochten we gemiddeld binnen 25 dagen; snel toch?

  • De beste onderhandelaars
  • Onze makelaars verkopen honderden woningen per jaar. Laat onderhandelen maar aan ons over!

  • Duizenden euro’s besparen
  • Je betaalt maar € 1.290 voor de verkoop van jouw huis. En je betaalt pas na succesvolle verkoop. Bereken je besparing

    Alles over het verkopen van je huis met Makelaarsland kun je uitgebreid lezen in onze informatiebrochure.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Amstelveen

Amstelveen wordt steeds populairder. Vooral voor jonge gezinnen die ruimte willen en uit de grote stad verhuizen. En dat is te merken aan de Amstelveense huizenmarkt. Het huidige aanbod in Amstelveen is nu zo’n 475 huizen voor 10.700 woningzoekers. Dat betekent gemiddeld 23 zoekers per huis. Kijken we op wijkniveau, dan zien we dat met name Oranjebuurt, Randwijk-Oost en Bovenkerk erg in trek zijn. Dit zijn ook wijken waar veel woningen te koop staan, met als uitschieter de Van der Leekbuurt.

Verkopen met Makelaarsland

Over het algemeen kun je als huizenverkoper in deze markt rekenen op veel belangstelling. Wij verkochten in de laatste 5 jaar een behoorlijk aantal huizen in Amstelveen. Verkochte huizen stonden in het eerste half jaar van 2020 25 dagen in verkoop en in 83% van de overeenstemmingen werd het huis boven de vraagprijs verkocht. Dat is een mooi resultaat waar we trots op zijn.

Aan de slag met Makelaarsland? Meld je huis aan en wij nemen contact met je op.

Nieuw in Amstelveen?

Met een kleine 100.000 inwoners is Amstelveen een steeds groter groeiende gemeente. Veel woningzoekers komen vanuit Amsterdam of andere steden, waar de huizenprijzen hoger liggen dan in Amstelveen. De stad staat bekend om zijn parken. Die zijn een begrip in de omgeving, maar ook in het hele land en zelf internationaal. Het oudste ‘heempark’ is De Braak. Wist je dat in dit park de planten voor alle parken in de omgeving worden gekweekt?

Naast prachtige natuur kun je verder alles vinden wat je zoekt in Amstelveen: werkgelegenheid, onderwijs, horeca, uitgaansgelegenheden, noem maar op!

Koop of verkoop je een huis in Amstelveen, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.