Nicole van de Vijver

Nicole van de Vijver

Actief in: Amsterdam e.o.

Jouw Makelaarsland Agent in Amsterdam e.o.

Ik ben Nicole, jouw Makelaarsland Agent in regio Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Purmerend en op mijn 18e ben ik -zodra het kon- naar Amsterdam verhuisd. Sinds kort woon ik in Weesp met mijn vriend en twee zoontjes. Amsterdam heeft een interessante historie én daarbij vind ik dat Amsterdam de mooiste panden van ons land heeft. Na 18 jaar ontdek ik nog steeds de leukste straatjes en je kunt je er niet vervelen dankzij alle voorstellingen, concerten, tentoonstellingen, restaurants, cafés, festivals en markten.

Door mijn studies en werkervaring in bouwkunde en interieurontwerp, het klantcontact én werken in deze prachtstad, zijn de makelaardij en ik een perfecte match. Met mijn persoonlijke aanpak bouw ik graag een band op met mijn klanten. Het gezamenlijke doel is altijd hetzelfde, maar ervoor zorgen dat mijn klanten met een fijn gevoel terugkijken op het gehele traject, is mijn persoonlijke streven!

Je kunt me vinden in de volgende woonplaatsen én omstreken: Amsterdam | Amsterdam Zuidoost | Diemen | Duivendrecht

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.