Pascal van der Tuin

Pascal van der Tuin

Actief in: Amsterdam e.o.

Jouw Makelaarsland Agent in de regio Amsterdam

Ik ben Pascal, jouw Makelaarsland Agent in Amsterdam en omstreken. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Nu woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Landsmeer, een dorp vastgeplakt aan de noordelijke kant van Amsterdam.

Amsterdam bruist. Het is een dynamische stad waar altijd wel wat te beleven valt. Het toerisme, de Jordaan in het Centrum, het tegenwoordig hippe Amsterdam Noord en het groene Amsterdam Zuidoost maken Amsterdam zo divers. Die combinatie vind ik echt fantastisch. Je kan in Amsterdam echt alle kanten op.

Als geboren en getogen Amsterdammer beschik ik over veel lokale marktkennis. Ik heb ruim 20 jaar gewoond en gewerkt in verschillende stadsdelen van Amsterdam. Ik ben ervan overtuigd dat ik deze marktkennis gedreven kan overbrengen op potentiële kopers. Het verkoop- of aankoopproces is voor veel mensen erg spannend. Er is niets fijner om mijn helpende hand te mogen bieden als verbindende factor. Het spel van onderhandelen en de beweeglijkheid van de huizenmarkt maakt het helemaal compleet.

Je kunt me vinden in de volgende woonplaatsen én omstreken: Amsterdam | Amsterdam Zuidoost | Diemen | Duivendrecht

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.