Huis verkopen in Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een NVM Makelaar in Heerhugowaard? Bij Makelaarsland zit je goed. Wij zijn dé NVM Makelaar om je huis of appartement in Heerhugowaard te verkopen. Gevestigd in Alkmaar, dus altijd dichtbij, zit ons team er klaar voor om jouw huis succesvol te verkopen.

Waarom Makelaarsland?

 • Verrassend eenvoudig
 • Het verkopen van je huis is een ontzettend belangrijke stap en zeker geen dagelijkse kost. Daarom zorgen wij ervoor dat het verkoopproces verrassend eenvoudig en transparant is. Bij elke stap van het proces helpen onze specialisten je verder en informeren we jou over de status. Zo heb je 24/7 inzicht in je woningdossier, ontvang je bezichtigingsaanvragen direct via onze app en zijn we 6 dagen per week bereikbaar.

 • Betaalbaar
 • Voor het verkopen van je huis betaal je bij ons een vast en laag tarief. Kies je ervoor om zelf actief betrokken te zijn bij de verkoop en leid je potentiële verkopers zelf rond? Dan kost onze verkoopbegeleiding maar € 1.290. Geef je de bezichtigingen liever uit handen? Dan staat onze Agent Rob voor je klaar. Rob kent Heerhugowaard als zijn broekzak en weet precies wat er speelt in de lokale markt. Met Rob als jouw makelaar betaal je € 2.950. Je betaalt pas achteraf, als we jouw huis verkocht hebben.

  Benieuwd wat jij bespaart als je Makelaarsland als makelaar voor jouw huis in Heerhugowaard inschakelt? Bereken je besparing
  Of heb je vragen over het verkopen van je huis en zou je graag eens willen overleggen met een van onze makelaars? Bel ons direct via 088 200 2000 of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Aankoopmakelaar in Heerhugowaard

Het is een échte kopersmarkt in Heerhugowaard op dit moment. Er staan nog geen 400 huizen te koop, maar er zijn ruim 9.000 mensen op zoek in de stad. Gemiddeld zijn er 24 potentiële kopers voor 1 huis. Waarschijnlijk heb je allang ervaren dat het lastig is om hier tussen te komen en dat het ook moeilijk is om te bepalen wat een huis waard is en tot hoe ver je zou moeten (over)bieden.

Bij de aankoop van jouw nieuwe huis kun je dan wel wat hulp gebruiken. Het kopen van een huis is waarschijnlijk de grootste investering die je in je leven maakt. Dan wil je toch zeker dat er een specialist meekijkt die voor jouw belangen opkomt. In circa 9 op de 10 gevallen schakelt een verkoper een makelaar in. Met een aankoopmakelaar aan jouw zijde sta je sterker.

Rob is de aangewezen persoon om je te begeleiden bij het aankopen van een huis in Heerhugowaard. Hij (ver)koopt tientallen huizen per jaar in de regio Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard en weet als geen ander hoe hij voor jou de beste prijs en juiste voorwaarden verkrijgt. Rob zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet én is net iets sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Heerhugowaard.

Schakel je Makelaarsland in als aankoopmakelaar in Heerhugowaard? Dan betaal je een vast en laag bedrag van € 1.950, ongeacht de prijs van het huis dat wordt aangekocht. Rob gaat graag met jou op zoek naar je droomhuis in Heerhugowaard en biedt jou nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging aan. Wil jij weten of aankopen met Makelaarsland iets voor jou is?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Jouw makelaar in Heerhugowaard: Makelaarsland

Je wilt een huis in Heerhugowaard kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Bij Makelaarsland begrijpen we dat. Daarom ontvang je altijd deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Rob komt graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je minder dan bij de gemiddelde makelaar in Heerhugowaard.

Wist je dat:

 • Makelaarsland de grootste NVM Makelaar van Nederland is, maar dat we opereren vanuit 1 hoofdkantoor aan de Keesomstraat in Alkmaar?
 • Al meer dan 50.000 huizenverkopers hun huis succesvol verkochten met Makelaarsland en we inmiddels meer dan 6.300 Makelaarsland reviews van onze klanten hebben verzameld?

Wonen in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een fijne stad om te wonen en heeft (nieuwe) bewoners veel te bieden. De stad ligt dicht tegen Alkmaar aan en steeds meer Alkmaarders weten Heerhugowaard dan ook te vinden; veelal vanwege de betere betaalbaarheid van huizen.

Heerhugowaard telt circa 60.000 inwoners en is een moderne stad met relatief veel nieuwbouw. De populairste wijken zijn De Draai, Stad van de Zon en Butterhuizen. Het afgelopen jaar werden huizen in Heerhugowaard in 71% van de gevallen boven de vraagprijs verkocht. Een resultaat waar onze makelaars trots op zijn.

Nieuw in Heerhugowaard? Dit zijn de leukste dingen om te doen:

 • Heerlijk wandelen door het Park van Luna,
 • Shoppen in winkelcentrum Middenwaard
 • Een theatervoorstelling bijwonen in theater Cool
 • Een filmpje pakken bij de grote bioscoop Vue cinema

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.