Huis verkopen in Zwolle

Ben je op zoek naar een makelaar voor de verkoop van je woning in Zwolle? Het team van Makelaarsland staat voor je klaar. Al 15 jaar zijn we actief in Zwolle en omgeving. We verkochten er bijna 200 huizen in de afgelopen 5 jaar. Dankzij onze unieke formule kun je jouw woning voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. Makelaarsland is dé slimme keuze als je een makelaar in Zwolle zoekt!

Jij kiest hoeveel je bespaart

Wij geven jou de keuze of je de bezichtigingen zelf verzorgt, of dit laat doen. Wil je graag jouw makelaar dichtbij? Dan neemt onze lokale Agent in Zwolle, Desirée, je alles uit handen. Zij verzorgt de gehele verkoop van a-z, inclusief de bezichtigingen. Perfect wanneer je zelf weinig tijd hebt, of gewoon graag wilt dat jouw makelaar alles voor je doet! Voor onze meest complete dienstverlening betaal je € 2.950. Vind je het leuk en ook hartstikke handig om zelf bezichtigingen te verzorgen? Dat kan! Jij doet de bezichtigingen, wij de rest. En je betaalt maar € 1.290 aan makelaarskosten. Bereken je besparing

Kennis van de huizenmarkt

Als grootste NVM makelaar van Nederland weten wij wat er speelt op de huizenmarkt. Meer dan 50.000 verkopers vertrouwden hun woningverkoop aan ons toe. En met succes! Samen met jou bekijken we de markt en bepalen we jouw verkoopkansen. Onze makelaars staan voor je klaar om oók jouw huis succesvol te verkopen.

Huis verkopen zwolle

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

34

Aangevraagde
bezichtigingen

663

Huizen
verkocht

62

Cijfers Huizenmarkt Zwolle

Aankoopmakelaar in Zwolle

Zoek jij jouw nieuwe (t)huis in Zwolle en kom je er maar niet tussen? Dat is niet gek in deze markt. Op dit moment zoeken er naast jou nóg ruim 16.000 mensen in deze regio. Met het huidige aanbod van 433 woningen is het een prestatie om hier tussen te komen. Met een aankoopmakelaar van Makelaarsland maak je een goede kans.

Desirée is onze makelaar in Zwolle. Zij zorgt ervoor dat jij weet wat een woning écht waard is en dat je helemaal niets over het hoofd ziet. Ze weet wat je moet bieden en onderhandelt namens jou met de verkopend makelaar. Is de deal rond, dan kun jij zorgeloos ondertekenen.

Waarom Makelaarsland?

  • Zorgeloos en veilig een huis kopen. Wij behartigen jouw belangen en halen het onderste voor je uit de kan.
  • We barsten van de kennis en ervaring. Onze makelaars (ver)kopen honderden woningen per jaar.
  • Bespaar op de kosten. Bij Makelaarsland kopen we aan voor een vast, laag tarief en weet jij meteen waar je aan toe bent.
  • Heb je een huis op het oog in Zwolle en ben je benieuwd wat dit huis waard is of wil je overleggen met een makelaar wat de juiste aanpak is om een huis in Zwolle te kopen? Vraag een vrijblijvende sparringsessie aan.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Zwolle

Zwolle is trending. En dat is te merken aan de krapte op de Zwolse huizenmarkt. Op dit moment staan er ruim 400 huizen te koop op de markt met meer dan 16.000 woningzoekenden, wat neerkomt op 37 potentiële kopers per woning. Kijken we op wijkniveau, dan zien we dat Werkeren, Milligen en Wipstrik-Noord populair zijn om te wonen.

Verkopen met Makelaarsland
Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar zo’n 200 woningen verkocht in Zwolle. Bovendien stonden woningen in het eerste half jaar van 2020 gemiddeld maar 25 dagen te koop en 65% van de huizen werd voor of bóven de vraagprijs verkocht. Een resultaat waar we blij van worden!

Wil jij ook de kwaliteit van een NVM makelaar, prominent op funda en flink besparen op de makelaarskosten? Dan kies je voor Makelaarsland, jouw makelaar in Zwolle. Onze verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,1. Je kunt er vanuit gaan dat jouw verkoop bij onze makelaars in goede handen is!

Kopen met Makelaarsland
Jouw lokale Makelaarsland Agent Desirée is goed op de hoogte van de huizenmarkt in jouw buurt. Zij begeleidt jou moeiteloos tijdens het aankoopproces en zorgt ervoor dat je zonder zorgen je nieuwe woning kunt aankopen. Desirée komt graag in contact en kan een eerste bezichtiging vrijblijvend met je meegaan. Je betaalt pas achteraf, na een succesvolle aankoop.

Ben je nieuw in Zwolle?

Vele oude en monumentale bouwwerken van Zwolle zijn bewaard gebleven. De historische vereniging zet zich actief in voor behoud en reconstructie van oude gebouwen en stadsgezichten. Zwolle heeft hierdoor een prachtige oude stadskern binnen de grachten. De binnenstad is een beschermd stadsgezicht en heeft een rijk aanbod aan uitgaansgelegenheden, musea, molens, monumenten, bruggen en kerken. Vergeet niet je slag te slaan in de Kalverstraat. En dan hebben we het niet over die in Amsterdam!

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.