Huis verkopen in Amersfoort

Ben je van plan om je huis te verkopen en zoek je een NVM makelaar in Amersfoort om daarmee te helpen? Dan wil je vast eerst meer weten over de huizenmarkt in Amersfoort en wat jouw huis nu waard is. Misschien ben je benieuwd naar hoeveel mensen in Amersfoort een huis zoeken, of specifiek in jouw buurt. Makelaarsland kan jou inzicht geven in deze gegevens. Bovendien begeleiden wij jou van A tot Z bij de verkoop van je huis, op een persoonlijke en verrassend eenvoudige manier.

Om flink te besparen op makelaarskosten, kun je er bij Makelaarsland voor kiezen om zelf een belangrijk onderdeel op je nemen, namelijk de bezichtigingen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever alles aan onze makelaar in Amersfoort overlaat… Dat kan óók! Jij kiest de manier van verkopen die bij jou past.

Nieuwsgierig naar wat je kunt besparen op de makelaarskosten met Makelaarsland? Bereken je besparing

Huis verkopen Amersfoort

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Cijfers Huizenmarkt Amersfoort_

Aankoopmakelaar in Amersfoort

Amersfoort is een echte groeistad. Het sterk groeiende bedrijfsleven gaat gepaard met een groei in inwoners. Veel jonge gezinnen trekken naar deze prachtige historische stad. En dat is te merken aan de Amersfoortse huizenmarkt. Momenteel zoeken in Amersfoort zo’n 23.400 mensen een woning. Met een aanbod van zo’n 800 huizen vormt dit een enorme krapte op de markt, gemiddeld 29 zoekers per huis.

Jouw lokale Makelaarsland Agent kent de huizenmarkt in Amersfoort en weet wat je moet bieden. Jouw Agent gaat mee bezichtigen en onderhandelt voor jou tot het uiterste. De koopovereenkomst wordt door onze juristen zorgvuldig gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat alle afspraken goed zijn vastgelegd en jij zorgeloos kunt tekenen voor jouw nieuwe huis in Amersfoort.

Als dat iets teveel van het goede is, bieden we ook nog een andere oplossing, die misschien meer bij jou past. Een aankoopcoach. Die kun je gewoon even bellen of mailen als je een vraag hebt over een specifieke woning. Of als je een bod wilt uitbrengen is jouw coach er om mee te sparren. Ontdek de manier die bij jou past!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Gratis uitproberen

Verkoopmakelaar in Amersfoort

Over het algemeen kun je als huizenverkoper in deze markt rekenen op veel belangstelling. Wij verkochten in de laatste 5 jaar een groot aantal huizen in Amersfoort. Gemiddeld staan woningen bij Makelaarsland 25 dagen te koop voordat de handtekeningen gezet worden. In Amersfoort verkochten wij de afgelopen maanden 68% van de huizen voor óf boven de vraagprijs. Een resultaat waar we trots op zijn. Ben je benieuwd naar jouw verkoopkansen en wil je eens sparren met een makelaar? Vraag dan een vrijblijvende sparringsessie aan met een van onze makelaars.

Wonen in Amersfoort

Amersfoort, ook wel Amercity genoemd,  is een heerlijke stad om te wonen. Mede door de historische binnenstad met een Middeleeuws karakter, de grachten en gezellige terrassen. Daarnaast groeit Amersfoort hard en vervult het economisch een regiofunctie.

Met zo’n 160.000 inwoners staat Amersfoort bekend om zijn enorme spoorwegknooppunt (een van de grootste van Nederland) en aan rijksmonumenten is ook geen gebrek. Je telt er hier meer dan 400! Verder vind je hier natuurlijk bioscopen, theaters, gezellige horecapleinen zoals de Hof (Proef Amersfoort is een must-do!) en het Lieve Vrouwekerkhof. Wist je dat de eerste vermelding van Amersfoort uit 1028 dateert? Dat betekent over een paar jaar feest vanwege het 1000-jarig bestaan!

Koop of verkoop je een huis in Amersfoort, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Handige linkjes

Ontvang het nieuwste en meest complete NVM woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen.
Maak een zoekopdracht aan

Ben je benieuwd wat jouw woning op dit moment ongeveer waard is?
Bereken de geschatte waarde van je woning

Meer weten over de werkprocessen van Makelaarsland?
Download onze brochure

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.