Ik ben Wilco.
NVM makelaar Makelaarsland

Amersfoort - Barneveld - Soest - Baarn e.o.

Gratis informatiegesprek

Huis verkopen of aankopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Dat is precies waar ik je bij kan helpen.

Huis verkopen: Online of Lokaal?

Huis verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Dat is precies waar ik je bij kan helpen. Ik heb alle informatie om een goed prijsadvies te geven en ik ben een ervaren onderhandelaar. Ook zorg ik

4 jaar op rij Woningmakelaar van het jaar!

Verkopers geven ons op funda een 8,6 (1.838 beoordelingen)

  Makelaarsland Online Makelaarsland Lokaal
Deskundige begeleiding
Strategie en prijsadvies
Aanbiedingstekst - samen
Plaatsing op funda
Professionele fotografie
Promotie online en offline
Bezichtigingen -
Onderhandelingen
Juridische zaken
Koopakte en afhandeling
Jouw lokale Agent -
Makelaarsland app: 24/7 up-to-date
Officieel meetrapport (o.b.v. NEN 2580)

4 jaar op rij Woningmakelaar van het jaar!

Verkopers geven ons op funda een 8,6 (1.838 beoordelingen)

Onze resultaten van afgelopen week!

0

woningen nieuw
in verkoop

0

aangevraagde
bezichtigingen

0

huizen
verkocht

'Huis kopen? Dan sta ik óók voor jou klaar!'

- WILCO, MAKELAARSLAND AGENT

Nu gratis meeloopbezichtiging

Jouw Makelaarsland Agent in Amersfoort e.o.

Ik ben Wilco, jouw Makelaarsland Agent in Amersfoort e.o. Geboren in Enkhuizen en door mijn studie aan de VU ben ik na de middelbare school verhuisd naar Amsterdam. Hier heb ik mijn vrouw ontmoet en kregen wij ons eerste kind. Door gezinsuitbreiding wilden we groter wonen -mét tuin- en zijn we terechtgekomen in de voor ons toen onbekende stad Amersfoort.

Volg Wilco op:

Huis verkopen met Makelaarsland Online € 1.290

Bespaar duizenden euro’s en doe de bezichtigingen zelf. Omdat jij een deel van ons werk overneemt, kunnen wij de kosten laag houden. Je hebt persoonlijk contact met kijkers en kunt jouw woonervaringen met hen delen. Jij weet als geen ander waarom je hier met zoveel plezier hebt gewoond. En je plant eenvoudig de bezichtigingen op de momenten dat het jou uitkomt. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend.

De afgelopen jaren hebben meer dan 38.000 verkopers op deze manier hun huis succesvol verkocht. Ben je enthousiast en wil je aan de slag, of wil je eerst nog wat meer informatie? Vraag een gesprek aan en ons Klant Advies Team neemt contact met je op.

Informatiegesprek aanvragen

Huis verkopen met Makelaarsland Lokaal € 2.780

Ik ben jouw lokale Makelaarsland Agent en neem al het werk uit handen, dus ook de bezichtigingen. Zeker een goede keuze als de verkoop voor jou emotioneel is, of als je het spannend vindt om mensen rond te leiden. En natuurlijk niet te vergeten voor iedereen die het simpelweg te druk heeft. Ik ben altijd in de buurt en kom eerst persoonlijk bij jou thuis om kennis maken. Ik bepaal de waarde van je woning en adviseer je over de verkoopstrategie. Daarna bepalen we samen de vraagprijs en bespreken we hoe wij jouw woning op makelaarsland.nl en funda gaan presenteren.

Heb je verkoopplannen? Ik maak graag samen een afspraak.

Gratis waardebepaling

Huis aankopen met Makelaarsland Aankoop € 1.860

"Hoeveel is het huis echt waard? Wat moet ik bieden? Zijn er gebreken?" Dit zijn vragen waar elke koper mee worstelt. Daarom is het verstandig om een eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Iemand die jouw belangen vertegenwoordigt.

Neem mij mee! Als lokale Makelaarsland Agent ben ik goed op de hoogte van de huizenmarkt in jouw buurt. Ook heb ik alle data tot mijn beschikking om jou goed te adviseren over de waarde en de staat van een woning. Daarnaast zoek ik de juridische zaken voor jou uit. Ik weet wat je moet bieden en onderhandel namens jou met de verkopend makelaar. Is de deal rond, dan kun jij zorgeloos ondertekenen. De koopovereenkomst wordt door Makelaarsland zorgvuldig gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat alle afspraken goed zijn vastgelegd.

Kies je voor Makelaarsland Aankoop, dan kies je voor een vast en aantrekkelijk tarief en zit je er niet meteen aan vast. De eerste bezichtigingen zijn vrijblijvend en je betaalt achteraf, na een succesvolle aankoop.

Wil je de voordelen van een aankoopmakelaar ontdekken? Informeer naar de gratis meeloopbezichtiging.

Bel mij!