Huis verkopen in Utrecht

Woon je in Utrecht en wil je graag je huis verkopen, dan doe je dat waarschijnlijk het liefst op een manier die bij jou past én voor de beste prijs. Dat is precies waar wij jou bij helpen. Makelaarsland is jouw makelaar in Utrecht en je kunt kiezen hoe jij je huis wilt verkopen. Zelf een deel van de verkoop op je nemen, of volledig ontzorgd worden. Het is aan jou.

Wat je ook kiest, bij Makelaarsland betaal je een vast laag tarief, geen percentage van de verkoopprijs. Benieuwd hoeveel je kunt besparen met Makelaarsland? Bereken je besparing.

Hoogwaardige dienstverlening, persoonlijke makelaar, volledige transparantie en een vast tarief. Zo hoort het gewoon te gaan, voor elk huis. Ongeacht de waarde, ongeacht de ligging. Als makelaar in Utrecht zijn we helemaal op de hoogte van de huidige markt, het aantal woningzoekers voor jouw type woning én de verhuisbewegingen in jouw buurt.

Ben je benieuwd naar jouw verkoopkansen in de huidige markt of heb je vragen over het verkopen van je huis? Vraag een gratis informatiegesprek aan met een van onze adviseurs.

Huis verkopen utrecht

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

33

Aangevraagde
bezichtigingen

850

Huizen
verkocht

70

Cijfers Huizenmarkt Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

Utrecht is een geweldige stad om te wonen en het ligt lekker centraal. Misschien ben jij wel op zoek naar een huis in de ‘Domstad’ en levert jouw huizenjacht tot nu toe nog niet veel op. Voor de aankoop van een huis -zéker in de deze populaire stad- is het handig om een aankoopmakelaar mee te nemen. Een aankoopmakelaar heeft ervaring, deskundigheid én een netwerk om voor jou het beste resultaat te bereiken.

Er zijn momenteel zo'n 40.300 serieuze woningzoekers in Utrecht. Met 1.658 woningen in verkoop betekent dit gemiddeld zo’n 24 gegadigden voor één huis. Hoe kom je daar ooit tussen? Een aankoopmakelaar in Utrecht inschakelen is dan een hele slimme zet.

Jouw aankoopmakelaar in Utrecht is Makelaarsland. We hebben meerdere Agents in Utrecht werken, stuk voor stuk super geschikt om je te helpen met de aankoop van jouw droomhuis. Ze zijn goed bereikbaar, gespecialiseerd in onderhandelen, altijd dichtbij en het mooiste is dat je geen percentage van de koopsom of extra kosten betaalt, maar één vast tarief. En daarvoor ontvang jij begeleiding van A tot Z!

Lees direct meer over het aankopen met Makelaarsland of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Utrecht

In Utrecht staan momenteel ruim 1.650 woningen te koop, waarvan de meeste in de 2e Daalsebuurt en omgeving. Hier zijn ook veel zoekers te vinden. Ook de wijken Het Zand Oost, Grauwaart en Leeuwesteyn staan in de top-5 met meeste woningen in verkoop.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 650 woningen verkocht in Utrecht. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn! Verkochte woningen stonden bij Makelaarsland in het eerste half jaar van 2020 gemiddeld 25 dagen te koop, dat is snel! En de prijs doet er niet voor onder. Het eerste half jaar  van 2020 verkochten wij als makelaar in Utrecht 77% van onze woningen boven de vraagprijs.

Wonen in Utrecht

Wat deze omgeving zo mooi maakt, zijn de historische binnenstad met de grachten, horecagelegenheden en de vele winkels. Daar omheen natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug met prachtige wandel- en fietsroutes. Je woont hier echt in het centrum van Nederland en er is altijd iets te doen. Utrecht is daarnaast ook heel goed bereikbaar via het openbaar vervoer en de onderzoeksuniversiteit van Utrecht is uitgeroepen tot de beste ter wereld.

Koop of verkoop je een huis in Utrecht, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veel gestelde vragen

Ik wil een huis bezichtigen. Is dit mogelijk, i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Alle veel gestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.