Huis verkopen in Den Haag

Ben je van plan je huis te verkopen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan zit je bij Makelaarsland goed. Jij hebt de regie in handen en kiest hoeveel begeleiding je van ons ontvangt. Dat leggen we even uit.

Als je ervoor kiest om zelf de bezichtigingen te begeleiden, dan hoeven wij geen makelaar jouw kant op te sturen en bespaar jij dus geld. Bereken hier je besparing. Natuurlijk snappen wij het ook als je liever alles uit handen geeft. Dat kan! Er staat al een makelaar in Den Haag voor jou in de startblokken om aan de slag te gaan. En het mooie is; ook als je voor deze manier van verkopen kiest, bespaar je op de makelaarskosten.

Wat wij voor je doen?
In elke stap van het verkoopproces staan onze specialisten voor je klaar. Onze taxateur/makelaar uit Den Haag verzorgt de woningopname, een fotograaf jouw funda fotoreportage, juristen controleren je dossier op juridische rompslomp, je persoonlijke makelaar onderhandelt de beste prijs (we verkochten in Den Haag 63% voor of boven de vraagprijs) en voorwaarden voor jou en maakt de voorlopige koopakte op en we doen achter de schermen nog veel meer om jouw huis succesvol te verkopen. En dat altijd voor een vast laag tarief. Zo simpel is het.

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

33

Aangevraagde
bezichtigingen

850

Huizen
verkocht

70

Aankoopmakelaar in Den Haag

Oh oh Den Haag. Daar wil iedereen toch wonen? In ieder geval nog ruim 53.500 anderen met jou. Met een woningaanbod van zo’n 2.700 is de gemiddelde interesse voor één woning 20 personen. Hoe kom je daar ooit tussen? Een aankoopmakelaar meenemen kan hier een goede oplossing zijn. Die heeft namelijk zijn netwerk, is een ervaren onderhandelaar en laat zich niet snel uit het veld slaan door andere gegadigden. Bovendien regelt hij ook nog eens al het juridische papierwerk zoals de koopovereenkomst en kadastrale gegevens.

Onze makelaars in Den Haag staan klaar om jouw aankoop te begeleiden.
Mels en Martin zijn onze Makelaarsland Agents in Den Haag. Zij helpen je voor een vast en laag tarief en je betaalt pas als je jouw droomhuis zorgeloos hebt aangekocht.

Maar je hebt ook de keuze om zelf het een en ander te doen, mét een beetje hulp van een aankoopcoach op afstand. Voor € 650 krijg je precies de begeleiding die jij nodig hebt. Jouw aankoopcoach is jouw vraagbaak tijdens het hele aankoopproces en vergelijkt de vraagprijs met recent verkochte woningen, helpt met het uitbrengen van een bod en checkt de koopovereenkomst. En wat je zelf toen, daar betaal je dus ook niet voor. Makkelijk zat.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Den Haag

In Den Haag staan momenteel ruim 3.000 woningen te koop. Dit zijn de populairste wijken, waar de meeste woningzoekers te vinden zijn: Leyenburg, Bezuidenhout-Oost en het Zeeheldenkwartier. Verkoop je, of koop je een huis? Makelaarsland heeft veel ervaring in Den Haag. Alleen al de afgelopen 5 jaar verkochten we hier ruim 500 woningen. Zo’n 63% verkochten we het afgelopen jaar voor óf boven de vraagprijs. En dat deden we gemiddeld binnen 25 dagen. Een mooie prijs én snel verkocht dus. Dat is Makelaarsland.

Ben je nieuwsgierig naar jouw verkoopkansen in deze huizenmarkt? Vraag dan een gratis verkoopanalyse aan of een vrijblijvende sparringsessie met een van onze makelaars.

De Makelaarsland Agents in Den Haag

Voor verkoop en aankoop ben je bij Makelaarsland aan het juiste adres. Onze makelaar in Den Haag is deskundig en behartigt jouw belangen tijdens de verkoop of aankoop van je leven. Tijdens het verkoopproces word je 24/7 op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Wordt er een bezichtiging aangevraagd? Dan krijg je meteen een bericht op jouw telefoon of in je mail. Ook is elke bieding, vraag, bezichtigingsaanvraag in jouw eigen veilige omgeving inzichtelijk. Dat is prettig, want zo blijf je betrokken en houd je de regie in handen. Jouw Agent is vervolgens degene die het werk voor je doet en alles met jou bespreekt.

Ontmoet jouw makelaar in Den Haag

Nieuw in Den Haag?

’s-Gravenhage, Den Haag, een heerlijke stad waar altijd iets te doen is. Het Torentje, de grachten, Scheveningen, een 12km lang strand, landgoederen en bossen. Je vindt het in Den Haag. De stad barst van ambitie en banen. Den Haag beschikt niet over een grote zelfstandige universiteit, maar is ontzettend rijk aan basisscholen, middelbare scholen en MBO en HBO. Ook ziekenhuizen zijn er genoeg en aan horeca en winkels geen gebrek in het stadshart. Daarnaast is de stad heel goed bereikbaar via het openbaar vervoer en natuurlijk vergeten we de trots van Den Haag niet te noemen: ADO Den Haag.

Koop of verkoop je een huis in Den Haag, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zelf de bezichtigingen doen van mijn huis?

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.