Huis verkopen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Rotterdam? Dan zit je goed bij Makelaarsland; dé NVM makelaar in Rotterdam. Wanneer je voor ons kiest betaal je een vast en laag tarief, dat aanzienlijk lager ligt dan bij andere Rotterdamse makelaars. Lever je dan in op kwaliteit? Absoluut niet. Door slimme automatisering en schaalvoordelen bieden wij dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel begeleiding je nodig hebt en hoe jij jouw huis wilt verkopen. Direct weten hoeveel je kunt besparen? Bereken je besparing

Wil je maximaal besparen? Dan help je mee met de verkoop. Door de bezichtigingen zelf te doen (virtueel of thuis), neem je een deel van het werk uit handen. Zo houden wij de prijs laag en bespaar jij tot wel duizenden euro’s op je makelaarskosten!

Wil je besparen maar toch volledig ontzorgd worden door jouw persoonlijke makelaar? Dan verzorgen onze Makelaarsland Agents Laurens of Marre de bezichtigingen. Zij gaan voor jou tot het uiterste om de beste verkoop mogelijk te maken.

Huis verkopen Rotterdam

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

39

Aangevraagde
bezichtigingen

959

Huizen
verkocht

48

Cijfers Huizenmarkt Rotterdam_

Aankoopmakelaar in Rotterdam

Rotterdam is een fantastische stad om te wonen en het barst van de moderne gebouwen, restaurants en uitgaansgelegenheden. Genoeg redenen om jouw nieuwe huis hier te zoeken. Misschien heb je wel gemerkt dat je niet de enige bent en heb je al eens misgegrepen bij het kopen van een huis in Rotterdam. Bij de aankoop van een huis in zo’n populaire stad is het slim om een aankoopmakelaar mee te nemen. Makelaarsland is jouw aankoopmakelaar in Rotterdam. Onze makelaars hebben ervaring, deskundigheid én het juiste netwerk om jou te helpen jouw droomhuis aan te kopen.

Op dit moment zijn er bijna 55.000 serieuze woningzoekers in Rotterdam. Met ruim 2.500 woningen te koop betekent dit gemiddeld zo’n 22 belangstellenden voor één woning. Dat maakt het lastig om ertussen te komen. Met een aankoopmakelaaruit Rotterdam vergroot je je kansen.

Bij Makelaarsland hebben we meerdere Agents in Rotterdam werken, die staan te popelen om jou te helpen met de aankoop van jouw droomhuis. Je krijgt begeleiding van A tot Z! Misschien is dat iets te veel van het goede voor jou en steek je liever zelf je handen uit de mouwen. Ook dan is het handig om iemand in te schakelen op het moment dat jij een vraag hebt of hulp kunt gebruiken bij bijvoorbeeld het uitbrengen van een bod. Dat kan ook bij ons. Dan kies je voor een aankoopcoach. En wat jouw coach niet doet, betaal je ook niet. Eerlijk is eerlijk!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Makelaarsland: jouw makelaar in Rotterdam

In Rotterdam staan momenteel ruim 2.500 woningen te koop, waarvan de meeste in Hillegersberg-Zuid, Stadsdriehoek en Nesselande. Hier zijn ook de meeste zoekers te vinden.

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 750 woningen verkocht in Rotterdam. Een mooi resultaat waar we trots op zijn! Verkochte woningen staan bij Makelaarsland gemiddeld 25 dagen te koop, dat is snel! Dat heeft overigens geen invloed op de verkoopprijs. In 2020 verkochten wij als makelaar in Rotterdam 69% van onze woningen boven de vraagprijs.

De Makelaarsland Agents in Rotterdam

Voor verkoop én aankoop zit je goed bij Makelaarsland. Onze makelaars in Rotterdam zijn deskundig en behartigen jouw belangen tijdens de verkoop of aankoop van je leven. Laurens en Marre zijn Makelaarsland Agent in Rotterdam. Wil jij zekerder zijn van jouw aankoop, of zeker zijn van de beste deal? Zij geven die zekerheid. Zij gaan altijd zo succesvol mogelijk en met het allerbeste resultaat aan de slag. Makelaarsland biedt jou nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging voor aankoop of waardebepaling voor verkoop aan. Dan kun je rustig kennismaken met jouw makelaar in Rotterdam en ontdek je wat Makelaarsland voor je kan betekenen. Je zit nergens aan vast, dus je kunt daarna besluiten of je onze hulp écht wilt inschakelen.

Wonen in Rotterdam

De belangrijkste kenmerken van Rotterdam zijn natuurlijk de Rotterdamse Haven met een scala aan werkgelegenheid, de skyline en de moderne gebouwen. Wat deze stad zo mooi maakt, zijn de vele historische plekken, maar ook de wederopbouw, alle initiatieven van de woningbouw, de stadsverbeteringen én de verschillende soorten mensen die hier wonen en werken, horecagelegenheden en de vele winkels. Rotterdam is daarnaast ook heel goed bereikbaar via het openbaar vervoer en natuurlijk vergeten we de trots van Rotterdam niet te noemen: de Erasmusbrug.

Koop of verkoop je een huis in Rotterdam, dan is het handig om een aantal adressen te hebben voor het regelen van belangrijke zaken.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.