Startpakket

Een vliegende verkoopstart

Dat regelen wij voor je met ons startpakket! Het startpakket bestaat uit de opname van jouw woning, het presentatiepakket, professionele fotografie, meetrapport en plattegronden én natuurlijk de plaatsing van je huis op funda. En dit alles voor maar € 475.

Opnamerapport

Binnen drie werkdagen na het geven van de verkoopopdracht belt de Makelaarsland Agent of taxateur om een afspraak te maken voor de woningopname. Dit bezoek duurt 30 tot 60 minuten. De Makelaarsland Agent of taxateur brengt de kenmerken, inhoud en woonoppervlakte (volgens de NVM-norm) in kaart en verwerkt deze in een opnamerapport.

De indicatieve marktwaarde wordt in de meeste gevallen tijdens de opname met je besproken. Deze waarde komt voornamelijk tot stand door ‘verkochte en in verkoop staande’ woningen in de buurt met jouw woning te vergelijken. De marktwaarde vind je ook terug in het opnamerapport.

Presentatiepakket

Je ontvangt van de taxateur het presentatiepakket met daarin onder andere een ‘te koop’-bord en poster. Je bevestigt het bord eenvoudig aan het raam of, als je een tuin hebt, aan de tuinpaal die je ook van ons krijgt.

Tip! Doe dit pas als je huis op funda gepubliceerd is, zodat belangstellenden jouw woning kunnen vinden.

Professionele fotografie

Wat bekijk je het eerste op funda…? Precies! De foto’s zijn niet voor niets het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Fotografie verzekert jou van de beste weergave van jouw woning. Wij verzorgen een professionele fotoreportage, 360 graden foto’s en een (slideshow) video. In ons woningaanbod kan je voorbeelden bekijken.

Onze fotografen beschikken over moderne en professionele apparatuur waarmee zij optimale sfeerbeelden van de woning vastleggen. Is er een hoogtefoto nodig? Geen probleem. Dankzij hun groothoeklenzen en flitsers creëren ze de juiste sfeerbeelden. Het resultaat: hoogwaardige foto’s van je huis die potentiële kopers verleiden om verder te kijken.

Lees meer over fotografie

Professionele fotografie

Meetrapport & plattegronden

Als onze fotograaf langskomt, meet hij ook meteen jouw woning in. Je krijgt een officieel meetrapport, op basis van NEN2580. Daarnaast maakt hij interactieve 2D en 3D plattegronden die je kunt toevoegen aan je woningpresentatie.

Jouw huis op funda

Bijna 100% van de woningzoekers begint de zoektocht op funda dus is het belangrijk dat ook jouw woning hier goed gepresenteerd wordt. Als jij er klaar voor bent publiceren wij je huis op funda. Ook schrijven wij het NVM-zoekersbestand aan, zodat zoekers op de hoogte worden gesteld dat jouw huis in verkoop staat. Zo kan niemand meer om jouw huis heen!

Extra promotie: funda Compleet

Soms wil je dat jouw huis er nóg meer uitspringt op funda. Voor € 150 zorgen wij ervoor dat jouw 360° foto’s en een slideshow (video) van jouw huis op funda getoond worden.

Lees meer over funda Compleet

Klaar om te starten met de verkoop?

  • Zelf de touwtjes in handen
  • Perfecte presentatie op funda
  • Bespaar duizenden euro’s

Start directPlan informatiegesprek

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.