Informatie over de straat

[StreetName]

Straat in [City], [Province]

De [StreetName] is een straat in de plaats [City]. Deze straat is onderdeel van de buurt [Neighbourhood]. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in [StreetName] is [TransactiePrijsGemiddeldPerM2]. De gemiddelde vraagprijs in deze straat is [GemiddeldeVraagprijs]. In [City] staan woningen gemiddeld [AantalDagenInVerkoopGemiddeld] dagen in de verkoop.

Hoe ontwikkelt de Verkoopprijs?

Bekijk het verloop van de prijsontwikkeling van deze straat ten opzichte van Alkmaar en heel Nederland.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Je vergroot je kansen op een huis door goed op de hoogte te zijn van jouw financiele situatie. Bereken het hier snel en eenvoudig zelf!
Benieuwd wat je kunt <strong>lenen?</strong>
Benieuwd wat je kunt <strong>lenen?</strong>
Mijn situatie berekenen
<strong>Liever persoonlijk advies?</strong><br />Plan dan gratis en vrijblijvend een <a href='https://www.makelaarsland.nl/woondiensten/hypotheekgesprek/' target='_blank'>hypotheekgesprek</a>.

Liever persoonlijk advies?
Plan dan gratis en vrijblijvend een hypotheekgesprek.

Wie zijn de buren?

Gezin

Leeftijd

Man/Vrouw

Overweeg je te gaan (ver)kopen?

Bij Makelaarsland kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Laat je het aan onze Agent over of doe jezelf een en ander? Wat je zelf doet, betaal je natuurlijk niet. Zo heb je die zithoek snel terugverdiend!

Straten in de buurt

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.