Huis verkopen of aankopen? Vind jouw lokale Agent

Ga voor Makelaarsland Online!

Kies ML Online en doe zelf de bezichtigingen. Onze experts zorgen voor de verkoopstrategie, onderhandelingen en juridische rompslomp. Je bent zelf actief betrokken en expert in jouw eigen huis. Met onze moderne aanpak bereik je het maximale verkoopresultaat en bespaar je flink op de kosten.

Wil je aan de slag, of eerst nog wat meer informatie? Vraag een gesprek aan en ons Klant Advies Team neemt contact met je op.

Vraag informatiegesprek aan

"5 jaar geleden geholpen met de aanschaf van onze eerste koopwoning. Nu de begeleiding in de verkoop van onze huidige woning en aankoop van onze nieuwe woning. Kan niet beter! Super contact persoonlijk, via e-mail, bellen en whatsapp."

- Willem, trotse verkoper uit Groningen

Bekijk alle reviews

"Makelaarsland Agent Martin is professioneel, menselijk en deskundig. Een hele goede ervaring voor een prima prijs!"

- Mevrouw Bonekamp, verkocht haar woning in Hengelo

Bekijk alle reviews

"Dit was de tweede keer dat wij ons huis verkochten met Makelaarsland en wéér werden onze verwachtingen overtroffen. Zowel in de service, het persoonlijk contact als in de verkoopprijs."

- Maartje, tevreden verkoper

Bekijk alle reviews

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.