Kan ik de app ook uitproberen?

Ja, dat kan zeker. Voordat je hebt besloten om met Makelaarsland te verkopen, kun je de app al uitproberen. Je kunt een woningpresentatie maken, een zoekopdracht geven en bekijken hoe de app-omgeving werkt. Op deze pagina hebben we meer informatie over het uitproberen van de app.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.