Is Makelaarsland gewoon bereikbaar tijdens het coronavirus?

Zeker. Ondanks dat een groot deel van onze medewerkers vanaf huis werkt is Makelaarsland gewoon telefonisch bereikbaar. Een e-mail sturen of een vraag stellen via de app kan ook. En we reageren net zo snel als gewoonlijk.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.