De Makelaarsland app. Wat is dat?

De gratis Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van jouw verkoop. Via de app heb je contact met jouw makelaar, plaats je foto’s en teksten, ontvang je biedingen en bezichtigingsaanvragen én heb je contact met potentiële kopers om bezichtigingen in te plannen. Lees hier meer over de app.

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Ook dan biedt de Makelaarsland app uitkomst. Na het aanmaken van een zoekopdracht in de app, krijg je dagelijks nieuw aanbod te zien, dat voldoet aan jouw wensen. Je kunt favoriete woningen bewaren en je ontvangt meldingen van ontwikkelingen rondom deze te koop staande woningen. Maak een zoekopdracht aan en wees er als eerste bij! Lees hier hoe het werkt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.