Werkt digitaal ondertekenen ook op mobiel en desktop of alleen op een tablet?

Digitaal ondertekenen werkt op desktop (met de muis) de tablet en mobiel (met vinger).

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.