Hoe tevreden waren onze verkopers in 2017?

Door
Roos van Schaaijk
op

Wordt 2018 jouw jaar voor een succesvolle verkoop van je huis? Wij helpen je er graag bij, net zoals we deden voor meer dan 5.000 verkopers in 2017. Hoe hebben onze klanten Makelaarsland beoordeeld?

We nemen je graag mee in hun ervaringen tijdens het verkoopproces. Voor een klantgericht bedrijf als de onze is het super belangrijk om te weten of wij het allemaal eigenlijk wel zo goed doen als we nastreven.

Huis te koop zetten

De beginfase van het verkoopproces is misschien wel spannendste en leukste. De taxateur komt langs voor de waarde en vervolgens wordt de vraagprijs samen met jou bepaald. Je maakt (samen met ons) de foto’s en aanbiedingstekst en je woning wordt op Funda gepresenteerd. Ook krijgt het te koop bord een plek in jouw voortuin of op het raam. Verkopers die in 2017 dit traject hebben doorlopen, gaven ons een fantastische beoordeling via Feedback Company. Zij konden ons een sterren geven, tussen de 1 en de 5.

Bijna 70% van de verkopers die de eerste fase doorlopen hebben, beoordelen ons met 5 sterren, bijna 30% met 4 sterren en de rest (slechts 5%) beoordeelt ons met 3 sterren of minder.

Verkocht!

En dan zijn de eerste bezichtigingen een feit. De bezichtigingen die onze verkopers zelf begeleiden met maar al te vaak een bod als gevolg. Onze makelaars nemen het vanaf dat moment volledig over en zorgen voor een scherpe onderhandeling en de koopovereenkomst. Er is maar één mededeling hun missie: ‘Gefeliciteerd, uw huis is verkocht!

Dan volgt de afwikkeling en het transport en zit de taak van Makelaarsland erop. Er zijn in 2017 ruim 5.000 woningen succesvol verkocht en wij zijn door onze verkopers na afloop van het proces beoordeeld op verschillende criteria:

Bekijk hier alle funda-beoordelingen.

Lokale marktkennis

De lokale marktkennis van Makelaarsland wordt met het laagste cijfer -evengoed een prachtige 7,8- het meest onderschat. Waarschijnlijk omdat wij niet op elke hoek van iedere straat een kantoor hebben gevestigd. Toch zijn wij in elke buurt in Nederland juist heel goed op de hoogte van de actuele woningmarkt. Ook weten wij precies hoeveel mensen naar jouw woning op zoek zijn, zodat we jouw verkoopkansen prima in kunnen schatten.

Wil je graag informatie over het kopen of verkopen van je huis? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Deskundigheid

Wij zijn lid van de NVM. Onze makelaars zijn allemaal geschoold en ook de rest van onze vastgoedadviseurs volgt cursussen en congressen om elke vraag te kunnen beantwoorden en deskundig advies te kunnen geven. Ook hebben wij een team van deskundige juristen die helemaal op de hoogte zijn en juridische rompslomp uit handen nemen. Het IT-team zorgt ervoor dat onze verkopers hun online dossier altijd kunnen raadplegen en via onze handige app 24/7 op te hoogte zijn van ontwikkelingen rondom de verkoop.

Service

Service is een van de belangrijkste maatstaven voor een bedrijf als Makelaarsland. Verkopers moeten helemaal tevreden zijn over hoe wij met hen communiceren, vanaf de eerste mail tot het laatste telefoontje. Wij voelen ons enorm gewaardeerd met de 8,7 die onze verkopers ons gaven voor onze service.

Prijs/kwaliteit

Hoe kan het eigenlijk zo voordelig? Je betaalt bij ons geen courtage, maar een vast laag tarief. Onze verkopers doen zelf een deel van het werk, namelijk de bezichtigingen begeleiden. Dit bespaart ons tijd en jou veel geld. En laten we eerlijk zijn… Wie kent z’n eigen huis nou het beste?

Online Makelaar van het Jaar

In 2014 deden wij voor het eerst een gooi naar de titel Woningmakelaar van het Jaar, dat door Vastgoed Nederland wordt georganiseerd. Met onze innovatieve tool ‘de Woningreview’ wonnen wij de Marketing Award.

Een jaar later, in 2015, kon de organisatie niet meer om de online makelaardij heen en is er dankzij ‘trendsetter’ Makelaarsland een award bij gekomen: Online Makelaar. Deze fantastische prijs hebben wij in 2015, 2016 en 2017, dankzij tevreden verkopers, in de wacht mogen slepen.

Wordt 2018 jouw jaar om jouw huis te verkopen? Doe dit dan met Makelaarsland.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.