"Na acht keer misgrijpen nu eindelijk onze eigen stek!"

Meer dan 6.570 reviews; gemiddeld een 8,7 op funda!

Een 8,7 uit 6.570 reviews

NVM Funda

Neem jouw aankoopmakelaar mee!

Hoe kom je er tussen in deze overvolle markt? Hoeveel is het huis echt waard? Wat moet ik bieden? Zijn er gebreken? Ongetwijfeld vragen waarmee je worstelt. Neem daarom een aankoopmakelaar van Makelaarsland mee. Die vertegenwoordigt jouw belangen en adviseert jou tijdens het hele aankoopproces.

 • Blijf de concurrentie voor

  Makelaarsland is niet voor niets al 15 jaar de grootste NVM makelaar van Nederland. Onze Agents zijn ervaren en hebben alle data tot hun beschikking om jou goed te adviseren over de waarde en de staat van een woning.

 • We gaan tot het uiterste

  Jouw Makelaarsland Agent weet wat je moet bieden en onderhandelt namens jou met de verkopend makelaar. Jouw Agent gaat tot het uiterste om jouw woning tegen de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs aan te kopen.

 • Maak je geen zorgen!

  De koopovereenkomst wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat alle afspraken goed zijn vastgelegd en jij zorgeloos kunt tekenen. Dat geeft een hoop rust!

"Makelaarsland wees me op dingen waar ik zelf helemaal nog niet aan had gedacht. Daar had ik écht wat aan!"

- Fenna, over de aankoop van haar huis in Assendelft

"In deze markt lukte het mij als starter niet om een huis te kopen. Makelaarsland heeft mij zo goed geholpen!"

- Chayenne kocht haar droomhuis met Makelaarsland

"5 jaar geleden geholpen met de aanschaf van ons huis. Nu de begeleiding in de verkoop van dit zelfde huis én aankoop van onze nieuwe woning. Kan niet beter!

- Willem, trotse verkoper uit Groningen

Dit doen wij voor jou

 1. Zoeken in compleet woningaanbod (NVM)

  Stel jouw persoonlijke zoekopdracht in en ontvang altijd het nieuwste en meest complete NVM woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen.

  Gratis NVM zoekopdracht
 2. Bezichtigingen en waardebepaling

  Onze Makelaarsland Agent gaat mee om de woning te bezichtigen. De Agent is ervaren en heeft alle data bij de hand om jou goed te adviseren over de waarde van een woning.

  Tip: via een gratis ING hypotheekgesprek (op afstand) heb je vooraf jouw financiële mogelijkheden goed in kaart.

 3. Juridische en bouwkundige aspecten

  Onze eigen juridische afdeling zit klaar om juridische zaken tot op de bodem te onderzoeken. Jouw Agent signaleert bouwkundige aspecten tijdens de bezichtiging.

 4. Advies openingsbod en onderhandelingen

  Jouw Makelaarsland Agent weet wat je moet bieden en onderhandelt namens jou met de verkopend makelaar. Jouw Agent gaat tot het uiterste om de woning tegen de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs aan te kopen.

 5. Ondertekening koopakte en termijnbewaking

  De koopovereenkomst wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat alle afspraken goed zijn vastgelegd en jij zorgeloos kunt tekenen.

 6. Opleveringsinspectie en overdracht

  Tijdens de inspectie is jouw Makelaarsland Agent aanwezig om de staat van de woning nogmaals te controleren. En dan op naar de notaris om te tekenen voor jouw nieuwe thuis!

Wat zijn onze kosten?

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage maar een vast tarief van €1.950, ongeacht de waarde van de woning. En je betaalt pas bij een succesvolle aankoop, een ‘succes fee’ dus.

Jouw aankoopmakelaar gaat vrijblijvend met je mee.

Wil je de voordelen van een aankoopmakelaar ontdekken? Vraag naar een gratis meeloopbezichtiging. Onze lokale Makelaarsland Agent gaat met je mee tijdens de bezichtiging.

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jou verder kunnen helpen.

Neem contact met mij op

Ons Agent netwerk groeit flink. Bekijk hier of wij al bij jou in de buurt actief zijn.

Veelgestelde vragen

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Mag Makelaarsland optreden als verkoop- en aankoopmakelaar?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.