Voorwaarden

Verkoopvoorwaarden Makelaarsland
Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij (NVM)
Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers

Disclaimer

De website van Makelaarsland Nederland B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links zijn eigendom van Makelaarsland Nederland B.V. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Makelaarsland Nederland B.V. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Makelaarsland Nederland B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel Makelaarsland Nederland B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Makelaarsland Nederland B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Makelaarsland Nederland B.V. worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Makelaarsland Nederland B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Makelaarsland Nederland B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.

Makelaarsland Nederland B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.