"Het mooie is dat je zélf kiest hoe je jouw huis verkoopt!"

Meer dan 6.088 reviews; gemiddeld een 8,6 op funda!

Informatiegesprek aanvragen

Een 8,6 uit 6.103 reviews

NVM Funda

De aanpak die bij jou past

Je huis verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij jou past. Dat is precies waar Makelaarsland je bij helpt. Wij hebben alle data om je een goed prijsadvies te geven en we zorgen voor een perfecte presentatie op funda en Makelaarsland. Ook zijn onze makelaars ervaren onderhandelaars. Je kunt rekenen op betrouwbare en moderne dienstverlening, altijd voor een vast tarief. Zo hoort het gewoon te gaan voor elk huis, ongeacht de waarde. Dát is Makelaarsland.

  • Geen courtage, maar een vast tarief
  • Grootste NVM makelaar van Nederland
  • Moderne aanpak, persoonlijke service

Onze resultaten deze week

Woningen
nieuw in verkoop

50

Aangevraagde
bezichtigingen

1106

Huizen
verkocht

68

"Als je echt achterover kunt leunen en er vanuit kunt gaan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zit je goed. En dat zaten wij bij Makelaarsland"

- Joke verkocht met Makelaarsland

"Een buitengewoon goede makelaar. Het contact is persoonlijk en professioneel. Wie je ook aan de lijn hebt, iedereen is direct op de hoogte van ons dossier."

- Mevrouw Huits, verkoper (voor de derde keer)

"Het verkoopproces van woningen is bij Makelaarsland niet alleen beperkt tot het plaatsen van een verkoopbord op het raam of in de tuin, maar je krijgt echt alle hulp die je nodig hebt."

- Carlo, over de verkoop van zijn huis in Rotterdam

"Die app is ook zo handig. Je bent gewoon al-tijd op de hoogte van wat er gaande is rondom de verkoop van je huis. *Piep* wéér een bezichtiging, echt fantastisch!"

- Jan en zijn echtgenote verkochten hun woning met Makelaarsland

Informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.