"Wij verkochten ons huis op een manier die bij ons past!"

Meer dan 6.570 reviews; gemiddeld een 8,7 op funda!

Probeer het gratis uit

Een 8,7 uit 6.570 reviews

NVM Funda

Huis verkopen met Makelaarsland?

Je huis verkopen voor de beste prijs én ook nog eens flink besparen op de makelaarskosten. Dat is precies wat we doen! Voor elk huis, ongeacht de waarde. Of je de bezichtigingen nou zélf doet, of ze liever aan ons overlaat: jij bepaalt!

 • Een vast tarief voor élk huis

 • Jij bepaalt hoe je wilt verkopen

 • Perfecte presentatie op funda

Onze resultaten deze week

Woningen
nieuw in verkoop

51

Aangevraagde
bezichtigingen

829

Huizen
verkocht

57

Hoe werkt het?

 1. Woningopname en juridische check

  De verkoop van jouw huis start altijd met een woningopname. Deze wordt uitgevoerd door een lokale taxateur óf door jouw eigen lokale Makelaarsland Agent. Een van hen komt bij je langs om jouw woning helemaal in kaart te brengen. Zij zijn lid van de NVM en volledig op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ondertussen gaat een team van juridische specialisten aan de slag met jouw dossier.

 2. Woningpresentatie

  Een goede woningpresentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Daarom krijgt iedereen bij Makelaarsland een professionele fotoreportage. Onze fotograaf komt bij jou thuis om prachtige foto’s te maken maar je krijgt ook 360º foto’s, 2- en 3D plattegronden en nog veel meer. Om jouw koper goed te informeren maken wij ook een officieel meetrapport van jouw huis. De tekst maak je zelf. Heb je daar hulp bij nodig? Dan staat jouw makelaar natuurlijk voor je klaar.

  Wat doet onze fotograaf?
 3. Verkoopstrategie en publicatie

  Juist in deze markt maakt de verkoopstrategie het verschil. Met jouw makelaar bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Met welke vraagprijs en strategie zetten we jouw huis op de markt? Wij schrijven het NVM zoekersbestand aan en publiceren jouw huis op funda. Niemand kan om jouw huis heen!

 4. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Kies je ervoor om zelf de bezichtigingen te doen? Dan ontvang je een melding als geïnteresseerden jouw huis willen bezichtigen en deze plan jij in wanneer het jou schikt. Je maakt kennis met de potentiële kopers en je leidt ze rond door jouw woning. Is er een bod? Dan gaat jouw makelaar direct aan de slag om de beste prijs te realiseren.

  Geef je de bezichtigingen liever uit handen? Dat kan natuurlijk ook. Als je het liefst helemaal ontzorgd wordt, regelt een lokale Makelaarsland Agent de verkoop van A tot Z, voor een scherp tarief. Jouw Agent neemt dan ook de bezichtigingen uit handen. Is er een bod op jouw huis gedaan? Dan onderhandelt de Agent direct totdat de beste prijs is gerealiseerd. Uiteraard blijf jij altijd op de hoogte.

  Ontmoet jouw Makelaarsland Agent
 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan stelt jouw makelaar, samen met onze juridische afdeling, de koopovereenkomst op. Als je hebt gekozen voor de begeleiding van onze Makelaarsland Agent, zal deze ook met de inspectie en sleuteloverdracht paraat staan. Pas als jij helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

Informatiegesprek aanvragen

"Als je echt achterover kunt leunen en er vanuit kunt gaan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zit je goed. En dat zaten wij bij Makelaarsland"

- Joke verkocht met Makelaarsland

"Een buitengewoon goede makelaar. Het contact is persoonlijk en professioneel. Wie je ook aan de lijn hebt, iedereen is direct op de hoogte van ons dossier."

- Mevrouw Huits, verkoper (voor de derde keer)

"Het verkoopproces van woningen is bij Makelaarsland niet alleen beperkt tot het plaatsen van een verkoopbord op het raam of in de tuin, maar je krijgt echt alle hulp die je nodig hebt."

- Carlo, over de verkoop van zijn huis in Rotterdam

"Die app is ook zo handig. Je bent gewoon altijd op de hoogte van wat er gaande is rondom de verkoop van je huis. *Piep* wéér een bezichtiging, echt fantastisch!"

- Jan en zijn echtgenote verkochten hun woning met Makelaarsland

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.