Huis kopen en verkopen tijdens de coronacrisis.

Lees meer

Huis (ver)kopen tijdens de coronacrisis

Ook nu doen wij er alles aan om jou zo goed én veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn, precies zoals je dat van ons gewend bent.

 • Wij zijn gewoon open en bereikbaar;
 • Wij zijn maandag t/m vrijdag langer bereikbaar van 8:00 tot 21:00.
 • Veiligheid boven alles: we volgen de richtlijnen van het RIVM;
 • Alle belangrijke informatie is altijd 24/7 online inzichtelijk;
 • Niet meer dan 2 personen in de woning bij bezichtigingen
 • Verkopen en bezichtigen op afstand via Whatsapp of Facebook;
 • Online bieden en telefonisch onderhandelen;
 • Opdracht tot dienstverlening en koopakte digitaal ondertekenen.

Meer weten over hoe wij jou zo goed mogelijk helpen bij het kopen of verkopen van jouw huis tijdens de coronacrisis?

Lees meer

"We zochten een moderne makelaar: transparant en voor een vast tarief!"

Meer dan 6.220 reviews; gemiddeld een 8,6 op funda!

Informatiegesprek aanvragen

Een 8,6 uit 6.220 reviews

NVM Funda

Je huis nu te koop zetten, is dat verstandig of kun je beter wachten?

Het coronavirus roept veel vragen op bij huizenverkopers. Wij houden je op de hoogte over de invloed van het coronavirus op de huizenmarkt en het verkopen van je huis in deze situatie.

Lees onze adviezen en tips

 • Geen courtage, maar een vast tarief
 • Jij bepaalt hoe je wilt verkopen
 • Perfecte presentatie op funda

Onze resultaten deze week

Woningen
nieuw in verkoop

58

Aangevraagde
bezichtigingen

674

Huizen
verkocht

57

Dit doet jouw Makelaarsteam

 1. Woningopname en juridische check

  De woningopname wordt uitgevoerd door een lokale taxateur óf door jouw eigen lokale Makelaarsland Agent. Een van hen komt bij je langs om jouw woning helemaal in kaart te brengen. Zij zijn lid van de NVM en volledig op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ondertussen gaat een team van juridisch specialisten aan de slag met jouw dossier.

 2. Woningpresentatie

  Een goede woningpresentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Daarom krijgt iedereen bij Makelaarsland een professionele fotoreportage. Onze fotograaf komt bij jou thuis om prachtige foto’s te maken maar je krijgt ook 360º foto’s, 2- en 3D plattegronden en nog veel meer. Om jouw koper goed te informeren maken wij ook een officieel meetrapport van jouw huis. De tekst maak je zelf. Heb je daar hulp bij nodig? Dan staat jouw makelaar natuurlijk voor je klaar.

  Wat doet onze fotograaf?
 3. Verkoopstrategie en publicatie

  Juist in deze markt maakt de verkoopstrategie het verschil. Met jouw makelaar bespreek je dé verkoopmethode voor jouw situatie. Met welke vraagprijs en strategie zetten we jouw huis op de markt? Wij schrijven het NVM zoekersbestand aan en publiceren jouw huis op funda. Niemand kan om jouw huis heen!

 4. Bezichtigingen en onderhandelingen

  Kies je ervoor om zelf de bezichtigingen te doen? Dan ontvang je een melding als geïnteresseerden jouw huis willen bezichtigen en deze plan jij in wanneer het jou schikt. Je maakt kennis met de potentiële kopers en je leidt ze rond door jouw woning. Is er een bod? Dan gaat jouw makelaar direct aan de slag om de beste prijs te realiseren.

  Geef je de bezichtigingen liever uit handen? Dat kan natuurlijk ook. Als je het liefst helemaal ontzorgd wordt, regelt een lokale Makelaarsland Agent de verkoop van A tot Z, voor een scherp tarief. Jouw Agent neemt dan ook de bezichtigingen uit handen. Is er een bod op jouw huis gedaan? Dan onderhandelt de Agent direct totdat de beste prijs is gerealiseerd. Uiteraard blijf jij altijd op de hoogte.

  Ontmoet jouw Makelaarsland Agent
 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan stelt jouw makelaar, samen met onze juridische afdeling, de koopovereenkomst op. Als je hebt gekozen voor de begeleiding van onze Makelaarsland Agent, zal deze ook met de inspectie en sleuteloverdracht paraat staan. Pas als jij helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

Probeer het gratis uit

"Als je echt achterover kunt leunen en er vanuit kunt gaan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zit je goed. En dat zaten wij bij Makelaarsland"

- Joke verkocht met Makelaarsland

"Een buitengewoon goede makelaar. Het contact is persoonlijk en professioneel. Wie je ook aan de lijn hebt, iedereen is direct op de hoogte van ons dossier."

- Mevrouw Huits, verkoper (voor de derde keer)

"Het verkoopproces van woningen is bij Makelaarsland niet alleen beperkt tot het plaatsen van een verkoopbord op het raam of in de tuin, maar je krijgt echt alle hulp die je nodig hebt."

- Carlo, over de verkoop van zijn huis in Rotterdam

"Die app is ook zo handig. Je bent gewoon al-tijd op de hoogte van wat er gaande is rondom de verkoop van je huis. *Piep* wéér een bezichtiging, echt fantastisch!"

- Jan en zijn echtgenote verkochten hun woning met Makelaarsland

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.