Huis verkopen? Jij kiest hoeveel je bespaart.

Gratis waardebepaling

Makelaarsland Online

€ 1.290

Voor iedereen die zelf de bezichtigingen kan en wil doen. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Zaken als de waardebepaling, juridische rompslomp en onderhandelingen regelt Makelaarsland natuurlijk voor je.

Meer informatie

Makelaarsland Lokaal

€ 2.780

Voor iedereen die graag volledig ontzorgd wil worden. Makelaarsland levert de meest complete dienstverlening tegen de laagste kosten. De verkoop wordt door de Makelaarsland Agent uit jouw buurt van A tot Z verzorgd, óók de bezichtigingen.

Meer informatie

De aanpak die bij jou past

Je huis verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij jou past. Dat is precies waar Makelaarsland je bij kan helpen. Wij hebben alle informatie bij de hand om je een goed prijsadvies te geven en onze makelaars zijn ervaren onderhandelaars. Ook zorgen wij ervoor dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, of je nu sommige zaken zelf wilt doen, of aan jouw Makelaarsland Agent over laat.

Meer weten over onze aanpak? Download brochure

  • Altijd een vast scherp tarief voor élk huis
  • 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen
  • Ruim 14 jaar kennis en ervaring
  • Onze prijs/kwaliteit op funda: 9,2!

Hoge tevredenheid

9.2

Prijs/kwaliteit gemiddelde op fundavan 1.838 beoordelingen

Grootste makelaar

3000+

Verkochte huizen per jaar in heel Nederland

Meer besparen

€€€

Een vast laag tarief voor élk huis, ongeacht de waarde

De mensen van Makelaarsland

Vanaf het moment dat je besluit te gaan verkopen totdat de vlag uit kan, staat ons team voor je klaar. Onze vastgoedadviseurs zijn jouw eerste aanspreekpunt en altijd op de hoogte van de actuele status. Jouw eigen makelaar of Agent is een kei in onderhandelen en kent de markt in jouw buurt. Onze juristen maken het vervelende papierwerk tiptop in orde en zorgen voor de koopovereenkomst. Nieuwsgierig naar de mensen van Makelaarsland?

Bekijk ons team

Onze moderne aanpak

We zijn een NVM makelaar met innovatieve oplossingen én een persoonlijke aanpak. Jouw klantreis is menselijk waar nodig en geautomatiseerd waar mogelijk. Dat betekent dat élke medewerker voor je klaarstaat en precies weet wat de status van jouw verkoop is. Jouw makelaar heeft alle data van de woningmarkt in jouw buurt in beeld om je goed te adviseren. Maximale efficiëntie, zorgvuldigheid en deskundig advies dus. Alles wat nodig is om jouw huis succesvol te verkopen.

Gratis uitproberen

"Een buitengewoon goede makelaar. Het contact is persoonlijk en professioneel. Wie je ook aan de lijn hebt, iedereen is direct op de hoogte van ons dossier."

- Mevrouw Huits, verkoper (voor de derde keer)

Bekijk alle reviews

"Het verkoopproces van woningen is bij Makelaarsland niet alleen beperkt tot het plaatsen van een verkoopbord op het raam of in de tuin, maar vindt op transparante manier plaats, samen met de huiseigenaar en de toegewezen makelaar."

- Carlo, over de verkoop van zijn huis in Rotterdam

Bekijk alle reviews

"Makelaarsland is een goed georganiseerd team. Efficiënt en effectief door snelle communicatie met willekeurige personen uit het team. Gestroomlijnde processen, informatie via sms, mail en de app en vaste, relatief lage kosten. Heel tevreden!"

- Maria, over de verkoop van haar huis in Best

Bekijk alle reviews

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.