Leukste review van de maand: augustus 2019

Door

Rosan Berkhout

op

3 september 2019

Bij Makelaarsland zijn we blij als onze klanten dat zijn. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,7 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers én kopers kunnen bereiken, lichten wij elke maand een leuke review van een klant uit in deze rubriek!

In de maand augustus:

‘Lokale marktkennis is op Makelaarsland meestal niet van toepassing. Maar daarvoor regelen ze een taxateur die wél uit de buurt komt. Kennis van zaken hebben de makelaars en adviseurs bij Makelaarsland zeker!

Makelaarsland is een geoliede organisatie die zeer adequaat reageert op vragen of ontwikkelingen. Zowel via de mail als telefonisch, op dezelfde dag nog. En zelfs in vakantieperiodes!

Ook het oppakken en begeleiden van de verkoop én alle papieren rompslomp daaromheen verloopt soepel en netjes. De website met alle afgeschermde privégegevens of gegevens t.b.v. de aspirant kopers, ziet er overzichtelijk en logisch uit.

Kortom: Wij zijn zeer tevreden over het verloop van onze verkoop. Makelaarsland is zeer aanbevelenswaardig!

  • Deze  klant beoordeelde ons met maar liefst een 9,3!

Ben je benieuwd naar wat Makelaarsland voor jou kan betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

We vinden het belangrijk dat alle gegevens van onze klanten goed beschermd zijn. Wij zijn continu bezig om alle processen tot het uiterste te optimaliseren waardoor dit onder andere voldoet aan  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op die manier kunnen verkopers én kopers veilig alle benodigde gegevens bij ons aanleveren.

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.