Leukste review van de maand: juli 2019

Door

Roos van Schaaijk

op

30 juli 2019

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,9 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke ervaring uit in deze rubriek!

Deze maand:

Ondanks dat mijn appartement zichzelf verkocht, was het prettig om met Makelaarsland in zee te gaan. Waarom?

Werkwijze Makelaarsland
Zelf tekst en foto’s plaatsen is kostenbesparend. Zelf bezichtigingen doen was erg leuk. Een persoonlijk toegewezen makelaar. Zij nemen de onderhandelingen uit handen en hebben kennis van de markt.

Snelheid 
Van elk onderdeel in het proces werd je gelijk op de hoogte gehouden. Van de plaatsing op funda tot aan het verlopen van de ontbindende voorwaarden. Te merken is dat alles gewoon goed geautomatiseerd, anno nu.

Communicatie
Verschillende wijze: app, mail, website, telefoon.
Duidelijk: klare taal, beknopte stappenplannen, handige checklists.
De aan mij toegewezen makelaar Rob van Stralen. En de enkele keer dat hij niet beschikbaar was, nam een andere kundige collega het over, die van de hoed en de rand wist. Ook toen er een kink in de kabel kwam, zelfs na verkoop en koper 1 uiteindelijke afhaakte, stond Makelaarsland mij bij. Binnen no time heeft koper 2 het (alsnog boven de vraagprijs) gekocht.

Kosten
Niet onbelangrijk, Makelaarsland is relatief goedkoop in verhouding met de lokale makelaar.

Als minpunt dacht ik aan kennis van de lokale markt, maar door het nieuwe concept met Makelaarsland Agents werken zij hier mijns inziens aan.

  • Deze klant beoordeelde ons met maar liefst een 9,5!

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.