Leukste review van de maand

Door

Roos van Schaaijk

op

10 maart 2020

Bij Makelaarsland zijn we blij als onze klanten dat zijn. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,5 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers én kopers kunnen bereiken, lichten wij elke maand een leuke review van een klant uit in deze rubriek!

In de maand februari:

“Wij zijn uitermate tevreden over de hele werkwijze van Makelaarsland. Wat een geweldige begeleiding en betrokkenheid van de makelaar. Onze woning werd, naast online ook erg leuk gepresenteerd in de vorm van een paspoort voor de bezoekers die een bezichtiging hadden aangevraagd! Jouw makelaar (en de rest van het team) staat echt voor je klaar wanneer je hem ook mailt of belt met vragen en/of onzekerheden, dus niets anders dan lof voor alle medewerkers van Makelaarsland. Wij bevelen Makelaarsland van harte aan!”

  • Deze verkoper beoordeelde ons met maar liefst een 10,0!

Ben je benieuwd naar wat Makelaarsland voor jou kan betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

We vinden het belangrijk dat alle gegevens van onze klanten goed beschermd zijn. Wij zijn continu bezig om alle processen tot het uiterste te optimaliseren waardoor dit onder andere voldoet aan  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op die manier kunnen verkopers én kopers veilig alle benodigde gegevens bij ons aanleveren.

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

 

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.