Makelaarsland ervaringen: verkoper aan het woord

Door
Makelaarsland
op

Deze week aan het woord, de heer Roger Voncken. De heer Voncken heeft recent via Makelaarsland zijn woning in Brunssum verkocht. In dit blog delen wij graag zijn ervaring, hoe hij het verkopen met Makelaarsland heeft ervaren.

Hoe heeft u de verkoop via Makelaarsland ervaren?

Ik heb de verkoop via Makelaarsland van begin tot eind als zeer aangenaam ervaren. In het begin moeten er nogal wat gegevens verstuurd worden, en ondanks mijn beperkte kennis van het werken met computers verliep dat allemaal erg soepel. Complimenten voor de app, die werkt super.

Wat was de afweging waarmee u koos voor Makelaarsland en wat was doorslaggevend?

Ik had de woning pas 3 jaar geleden gekocht. Het is bovendien een redelijk nieuwe woning, dus waren er geen rare dingen te verwachten. Mijn vorig huis had ik via een reguliere makelaar verkocht. uiteindelijk was ik daar ook tevreden over, maar ik vond toch dat die zijn geld wel erg makkelijk verdiende.

Welke positieve ervaring wilt u delen met mensen die overwegen hun huis te gaan verkopen?

Mijn grootste zorg was hoe een makelaar uit de randstad de prijs van mijn woning in Zuid-Limburg zou kunnen vaststellen. Er kwam gewoon een lokale taxateur de woning opnemen. Die man bleek perfect op de hoogte van de woningmarkt in mijn omgeving.

Als u de ervaring met Makelaarsland in één woord omschrijft, welke is dat dan en waarom?

In één woord zou ik de werkwijze van Makelaarsland willen omschrijven als: transparant. Je weet op elk moment van de verkoop exact hoe het ervoor staat.

Wat is het grootste verschil met (eventuele) eerdere ervaringen in het verkopen van uw huis?

Het grote verschil met vorige makelaars is uiteraard de prijs. Voor de verkoop van mijn vorige woning die verkocht werd voor € 265.000 betaalde ik € 5.000.
Ook het zelf rondleiden van kijkers vond ik fijn: niemand kent een huis beter dan de eigenaar. Je weet ook zelf precies wie oprecht geïnteresseerd is.

Hoe heeft u de service ervaren?

De service van Makelaarsland was perfect. De app is geweldig, en het contact met makelaar Martijn verliep vlot, correct en open. Hij hield mij met de voeten op de grond te blijven en hielp knopen door te hakken. Ik zou zo weer via Makelaarsland verkopen. ik ben echt helemaal tevreden.

Wat zou u willen meegeven, aan mensen die twijfelen of Makelaarsland de juiste makelaar zal zijn?

Ik kan me niet voorstellen dat een reguliere makelaar het beter gedaan zou hebben dan het team van Makelaarsland. Omdat je de hele tijd een volledig overzicht hebt van hoe de zaken ervoor staan, is de verkoop volgens mij minder stressvol dan wanneer je alles uit handen geeft.

Ben jij enthousiast geworden over onze manier van verkopen?

Vertel mij meer

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.