Makelaarsland ervaringen: Leukste review van de maand

Door

Roos van Schaaijk

op

20 juni 2018

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,7 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke review uit in deze rubriek!

Deze maand:

“De contacten en professionaliteit van medewerkers en makelaars bij Makelaarsland hebben uitstekend geholpen om mijn huis goed te presenteren, bezichtigingen prettig te organiseren. En vervolgens was het weer de mij toegewezen makelaar van Makelaarsland die bij de organisatie van de stappen na de onderhandeling ook nog eens proactief begeleidde tot en met het koopcontract, de opvolging van de hypotheekbevestiging van de koper. Een echte aanrader.”

  • Deze klant beoordeelde ons met maar liefst een 9,3!

“De contacten en professionaliteit van medewerkers en makelaars bij Makelaarsland hebben uitstekend geholpen om mijn huis goed te presenteren, bezichtigingen prettig te organiseren.”

Bij Makelaarsland doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het verkoopproces. Jij schrijft de aanbiedingstekst en kunt er ook voor kiezen om zelf de foto’s te maken. In samenspraak met jouw persoonlijke makelaar kies je vervolgens de beste verkoopstrategie voor jouw woning. Staat jouw huis eenmaal in de verkoop, dan kunnen de bezichtigingen beginnen. Jij weet zelf het meeste van je huis, dus je doet ook zelf de bezichtigingen. Via jouw online woningdossier kun je de bezichtigingen inplannen wanneer jij wilt. Ook ’s avonds en in het weekend!

“En vervolgens was het weer de mij toegewezen makelaar van Makelaarsland die bij de organisatie van de stappen na de onderhandeling ook nog eens proactief begeleidde tot en met het koopcontract, de opvolging van de hypotheekbevestiging van de koper.”

Onze makelaars nemen je al het papierwerk uit handen. Jij hoeft er enkel voor te zorgen dat de woning snel verkoopt. Heb je eindelijk die ene koper gevonden, dan stelt ons juridische team de koopovereenkomst voor jou op. Daarna begeleiden we jou tot de sleuteloverdracht en pas wanneer er geen vragen of onduidelijkheden zijn, zit voor ons het werk erop. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is genieten van jouw nieuwe huis!

Ben jij benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.