Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Berkenweg 19 te Zuidlaren

  Berkenweg 19

  € 419.000

  9471VA, Zuidlaren

  Vrijstaande woning van 135 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Iepenlaan 17 te Zuidlaren

  Iepenlaan 17

  € 197.500

  9471SG, Zuidlaren

  2-onder-1-kapwoning van 130 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Jardensweg 58 te Zuidlaren verkocht

  Jardensweg 58

  € 172.500

  9472PH, Zuidlaren

  Tussenwoning van 130 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Zuidlaren

Wilt u een huis kopen in Zuidlaren? Zoek dan in Zuidlaren en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Zuidlaren, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Zuidlaren, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Zuidlaren

Het komt veel voor dat iemand die in Zuidlaren een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Zuidlaren en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Zuidlaren

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Zuidlaren gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Zuidlaren? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Zuidlaren? Bekijk dan de koopwoningen in Zuidlaren bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Zuidlaren!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Alteveer, Assen, Barger-Compascuum, Beilen, Bovensmilde, Buinerveen, Coevorden, Dalerveen, De Kiel, De Wijk, Diever, Doldersum, Drogteropslagen, Dwingeloo, Eelde, Eelderwolde, Een, Eesergroen, Eext, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Elim, Emmen, Erica, Frederiksoord, Garminge, Geesbrug, Gieten, Gieterveen, Havelte, Hollandscheveld, Hoogeveen, Hooghalen, Klazienaveen, Klijndijk, Koekange, Meppel, Midlaren, Nieuweroord, Peize, Pesse, Roden, Ruinen, Ruinerwold, Schoonloo, Smilde, Spier, Valthermond, Veenhuizen, Vledder, Vries, Wapse, Wapserveen, Westerbork, Wilhelminaoord, Zuidlaren, Zweeloo, Zwiggelte