Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto De Kolk 18 te Woudsend

  De Kolk 18

  € 485.000

  8551RL, Woudsend

  Appartement van 176 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Yndyksterleane 3 te Woudsend verkocht

  Yndyksterleane 3

  € 150.000

  8551NR, Woudsend

  2-onder-1-kapwoning van 89 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging


Huis kopen in Woudsend

Wilt u een huis kopen in Woudsend? Zoek dan in Woudsend en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Woudsend, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Woudsend, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Woudsend

Het komt veel voor dat iemand die in Woudsend een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Woudsend en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Woudsend

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Woudsend gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Woudsend? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Woudsend? Bekijk dan de koopwoningen in Woudsend bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Woudsend!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Berltsum, Blessum, Boijl, Bolsward, Burdaard, De Falom, De Tike, De Westereen, Dedgum, Drachten, Eastermar, Ee, Elahuizen, Elsloo Fr, Exmorra, Feanwalden, Franeker, Gaastmeer, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hallum, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Heerenveen, Hijum, Hommerts, IJlst, Jubbega, Kollum, Kootstertille, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Marrum, Moddergat, Munein, Nes, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oosterbierum, Oosterwolde, Reduzum, Rinsumageast, Rottevalle, Rottum, Scharnegoutum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Terherne, Tzummarum, Vlieland, Waaksens, Walterswald, Warns, Wijnaldum, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum, Woudsend


menu